• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgovora nema, odlazi Sale - svi u Humsku!

Autor mondo.rs

Navijači Partizana pred velikim ispitom u nedelju. Legendarni kapiten je zaslužio veličanstven oproštaj.

 Izgovora nema, odlazi Sale - svi u Humsku! Izvor: Mondo/ Goran Sivački

"Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan i do njega mi je stalo, meni je vredan", reči su pesme koja se godinama orila na Partizanovim utakmicama.

Slušao je Sale Grobare, odlagao svoj oproštaj od aktivnog igranja, pomerao ga iz godine u godinu, sve dok nije došao čas da sa 42 kaže "e, sada je dosta, kraj".

Za istinskog navijača Partizana u nedelju neće postojati izgovor da ne dođe u Humsku, da poslednji put aplauzom i pesmom pozdravi legendu kluba i srpskog fudbala – Sašu Ilića.

Sve podele među navijačima, nezadovoljstva zbog rada uprave i ostvarenih rezultata u sezoni na izmaku, jednostavno za sve kojima je crno-bela boja u srcu, moraju ostati po strani. Rezultat će u nedelju biti u drugom planu, nimalo bitan za oba kluba, ali će dan kada je Saša Ilić odigrao poslednji prvenstveni meč, kada je stao na korak od rekorda Envera Marića, ući u istoriju i večno pamtiti.

Niko nikada kao Sale - 874!

Toliko je Saša odigrao utakmica za Partizan, u nedelju će upisati 875, a u četvrtak, u finalu Kupa protiv Crvene zvezde, klupski rekord verovatno podići na nedostižnih 876!

Biće to nedelja kada je otišao Saša!

Te majske nedelje dolazi Proleter, Partizan daleko od vrha, ali opet će Humska biti puna. Biće i klinaca koji će se čuditi suzama starijih. I oni koji ne budu imali 22 dinara lako će se provući pored redara, tog dana ih niko neće dirati.

Sve će ličiti na pesmu "Zabranjenog pušenja", jer je Sale i sarajevskog golgetera Hasea nadmašio na večnoj listi.

Asim Ferhatović je sada treći, a tek nekoliko utakmica nedostajalo je čuvenoj Partizanovoj "dvadesetdvojci" da prestigne legendarnog golmana Marića i postane fudbaler sa najviše odigranih prvenstvenih mečeva. Verovatno bi i taj rekord Sale srušio da je više igrao ove sezone. Ali, ko za to još mari…

U nedelju će navijači Partizana - zabranjeni, neutralni, partizanovci, Grobari s juga, svi kolektivno biti na velikom ispitu. Prvi zadatak će im biti da ispune tribine, a drugi da zajedničkom pesmom isprate u penziju jednu od najvećih legendi Partizana, fudbalera koji im je doneo 11 titula i tek nešto manje kupova (u četvrtak igra za sedmi).

Ako je neko zaslužio pune stadion i veličanstven oproštaj, onda je to svakako Saša Ilić.

Anketa

Da li dolazite da ispratite Saleta?

  • Dolazim sigurno

    27.27% (6)

  • Pratiću TV prenos

    72.73% (16)



Saša Ilić
Izvor: YouTube/MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC