• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Ilić igra od starta, biće to njegov dan

Autor mondo.rs

"Siguran sam da i on ima želju da se oprosti pobedom", rekao je trener Partizana o kapitenu crno-belih, koji će poslednji put nastupiti u Humskoj.

 Savo Milošević: Ilić igra od starta, biće to njegov dan Izvor: MONDO

Partizan se sprema za poslednje kolo prvenstva i utakmicu protiv Proletera koja će proteći u znaku kapitena ekipe, Saše Ilića.

Biće to poslednji nastup Partizanove legende i rekordera u broju odigranih utakmica u crno-belom dresu, a klub iz Humske tim povodom je pozvao navijače da dođu na stadion. Između ostalog, i cena karte je podređena Ilićevom oproštaju, pa će ulaznica koštati simboličnih 22 dinara, poput njegovog broja na dresu, koji posle četvrtka i finala Kupa više niko neće nositi.

Dan uoči utakmice, trener crno-belih Savo Milošević najavio je da će čitav meč biti posvećen i kapitenu "Parnog valjka", koji će biti u startnoj postavi.

"Takmičarski nam predstoji još jedna bitna utakmica, jer želimo da probamo da ostanemo na trećem mestu, ipak sve ostaje upisano u istoriji. Bez obzira što niko nije zadovoljan ovom sezonom, ipak je bolje biti treći nego četvrti. Naravno, sutrašnji meč će biti u znaku našeg kapitena, koji sve to zaslužuje. Svi znate koji značaj ima Saša Ilić za klub poslednjih decenija. Biće u startnoj postavi i igraće koliko može", rekao je Milošević novinarima u Beogradu.

Ilić je debitovao za Partizana još u oktobru 1996, pisao mnogo stranica klupske istorije, a saigrači će pokušati da ga isprate trijumfom u penziju.

"Imaće tim oko sebe, a mi ćemo probati da pobedimo. Siguran sam da i on ima želju da se od svog stadiona oprosti pobedom. On je pokazao u ovom periodu da itekako doprinosi timu, jer kad god je igrao, mi smo pobeđivali", rekao je trener crno-belih.

Milošević je naglasio da nedeljni meč neće biti "pravi oproštaj" od Ilića, s obzirom na to da Partizan u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" očekuje poslednji meč u sezoni protiv Crvene zvezde u finalu Kupa.

Bez komentara selidbe finala u Beograd

Upitan kako komentariše promenu domaćinstva finala Kupa Srbije, Milošević je samo kratko rekao "nikako".

Milošević je rekao da je Proleter najprijatnije iznenađenje Super lige Srbije, kao i da će zbog finala Kupa biti "određenih promena u timu".

Partizan je pozvao sve navijače da dođu ranije, pošto će se u 18.30 na semaforu emitovati film od 25 minuta u kome će se brojni saigrači i bivši treneri opraštati od Ilića.

/Oproštaj Saše Ilića PRED navijačima!/

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC