• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kreće ka Ligi šampiona sa Vladanom Milojevićem!

Autor mondo.rs

Posle sastanka u Ljutice Bogdana, saznaje naš portal iz pouzdanih izvora, klub i trener dogovorili su se da uđu u poslednju sezonu ugovora produženog pre godinu dana.

 Zvezda kreće ka Ligi šampiona sa Vladanom Milojevićem! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pokušaće narednog leta da se vrati u Ligu šampiona sa Vladanom Milojevićem!

Iako je u jeku glasina da će napustiti crveno-bele na kraju sezone 2018/19 i sam ocenio da su šanse za to 50-50, trener novog-starog prvaka Srbije u fudbalu načelno se dogovorio sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom da zajedno uđu u poslednju godinu njegovog ugovora.

Mondu je iz pouzdanih izvora potvrđeno da je posle sastanka u Ljutice Bogdana, održanog ove subote popodne, izvesnije da će crveno-beli u sezonu 2019/20 ući sa trenerom koji je od povratka u klub pre dve godine osvojio dve titule prvaka, stigao do šesnaestine finala Lige Evrope i izborio grupnu fazu Lige šampiona ove sezone.

Milojevićev prvi ugovor sa Zvezdom bio je potpisan samo na godinu dana, ali je prošlog juna produžen na još dve sezone.

Crvena zvezda će 23. maja na svom "Rajku Mitiću" imati priliku da osvoji prvu "duplu krunu" od sezone 2006/07, kada će se u finalu Kupa sastati sa "večitim" rivalom, Partizanom.

Inače dobri, profesionalni odnosi između Terzića i Mrkele s jedne, odnosno Milojevića s druge strane, zahladneli su ovog proleća kada je klub ponovo "izgubio korak" u isplati zarada prvotimcima, uprkos tome što su ostvareni milionski prihodi od UEFA, kao i od prodaje igrača prošlog leta.

Nezvanično, trener koji je prekinuo dve crne serije nekadašnjeg prvaka Evrope - 10 godina bez grupne faze nekog od evro-kupova i 25 godina bez proleća na međunarodnoj sceni - nameravao je da napusti srpski fudbal u junu i prihvati neku od brojnih ponuda iz inostranstva, nedovoljno uveren u to da bi pred start priprema za sezonu 2019/20 imao na raspolaganju tim sposoban da, bar, ponovi uspehe iz prethodne dve godine.

Kada je delovalo i da se čelni ljudi najtrofejnijeg srpskog kluba prihvatili rastanak sa trenerom i krenuli u potragu za njegovim naslednikom, dve strane približile su stavove i postigle načelan dogovor o nastavku saradnje dogovorene prošle godine u ovo vreme.

Milojević, rođen 9. marta 1970. u Aranđelovcu, 111 puta vodio je Crvenu zvezdu kao trener, ostvario 82 pobede uz 19 remija i svega deset poraza. Gol razlika crveno-belih u tom periodu iznosi 251:79.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC