• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić je ljut: Umesto slobodnog dana - na trening!

Autor mondo.rs

Zvezdin trener bio veoma nezadovoljan tokom i posle utakmice protiv Zlatibora. Kapitena je ranije poslao u svlačionicu. Imao je poruku i za Radanova.

 Tomić je ljut: Umesto slobodnog dana - na trening! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts pobedila je Zlatibor u Železniku (83:57), a Milan Tomić bio je izuzetno ljut zbog pada u igri tokom druge četvrtine (19:19).

Šef struke crveno-belih je besneo na klupi, a na jednom tajm-autu je posle kraće rasprave udaljio sa terena Zvezdinog kapitena na ovoj utakmici, Marka Kešelja.

Nakon utakmice, on je najpre poslao kratku poruku igračima:

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali nedovoljno dobru, jer pristup utakmici nije bio kakav sam zahtevao od svojih igrača. Zato je sutra trebalo da imaju slobodan dan, ali će imati u 12 sati trening". 

Na pitanje čime je najnezadovoljniji, rekao je...

"Pristupom utakmici. Tražim od svojih igrača da imamo isti pristup protiv Zlatibora i protiv Reala. Zvezda je ozbiljan klub i treba ozbiljno da se ponašaju na terenu. Svake nedelje dajemo dve predstave našim igračima, ljudima koje nas gledaju uživo i preko televizije i trebalo bi da budemo ozbiljni, da radimo ono što je zacrtano pre utakmice u svlačionici".

Uz najavu da će razgovarati sa Kešeljom, Tomić je rekao da razume kada igraču ponestane motiva, ali da to ne može da bude opravdanje da nema maksimalni pristup.

"Slažem se s tim da igrač možda i ne može da nađe motiva na ovakvim utakmicama, ali mora, jer mu je to posao. Ponavljam, svake nedelje dajemo predstave kao u pozorištu. Ako ti je predstava dobra, imaćeš navijače. Igrao protiv Zlatibora ili protiv Reala. Zvezda je ozbiljan klub i mora da ima ozbiljne igrače, da svaku utakmicu odigra na svom nivou, kako treba. Ne govorim ovde o razlici, već o pristupu igri i tome šta je trebalo taktički da uradimo".

Tomić je opomenuo igrače da će morati da podignu nivo rada na treningu i na utakmicama,

"Ako ne 'podignemo' trening i ne radimo dobro, to neće biti naša dobra slika, ni u polufinalu, ni u finalu. Opet, naglašavam da naš posao nije završen, on se završava kad bude peta utakmica finala, ako do nje dođe. Kad si profesionalac uvek moraš da budeš odgovoran. U Olimpijakosu za 23 godine nisam bacio nijedan dan... Moj je posao da napravim pritisak da budu spremni i na treningu i na utakmici".

Govorio je Zvezdin trener i o "stegnutim" partijama Alekse Radanova...

"Ne mogu da uđem svakom igraču u osećaje i u njegove probleme. Ako hoćeš da budeš vrhunski igrač, Sve probleme koje imaš van terena bi trebalo da baciš na drugu stranu i da se posvetiš klubu za koji radiš. Ovo je timski sport i moraš da sarađuješ sa ostalim igračima. Ne izgleda mi na terenu kao da je nezainteresovan, ali kao da je na 50 odsto... Trudiću se da se to popravi. Ima vremena, ali od njega zavisi", dodao je Tomić.

Naredni meč Zvezda će odigrati u sredu protiv ekipe FMP.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC