• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juniori Mege drugi u Evropi

Autor mondo.rs

U finalu juniorske Evrolige u Vitoriji Real Madrid pobedio srpski klub

 Juniori Mege drugi u Evropi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mladi košarkaši Mege nisu uspeli da osvoje juniorsku Evroligu, pošto su u Vitoriji u finalu pretrpeli poraz od ekipe Real Madrida - 76:95 (20:20, 13:30, 22:22, 21:23).

Izabranike Branka Milisavljevića skupo je koštao pad u igri u drugoj četvrtini, ali bez obzira na poraz trener je izuzetno zadovoljan učinkom.

"Dogovor je bio da pokažemo da nam je ovde mesto, da smo to zaslužili na kvalifikacionom turniru gde smo bili prvi. Svako ko je bio u prilici da bude ova četiri dana ovde u Vitoriji i da gleda utakmice je video da smo bili definitivno najbolji tim. Ponosan sam na našu organizaciju, sa svim članovima, zaključno sa igračima koji su pokazali neverovatno srce i energiju na kraju ove finalne utakmice. Koliko suza, emocija… Zaista sam ponosan na način na koji smo prezentovali Megu pobedivši tri evroligaška tima", rekao je Milisavljević.

Mega - Real
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

"Mimo očekivanja svih stručnjaka smo se našli u finalu gde smo 30 minuta protiv ovakve ekipe, sa legijom stranaca, igrali egal. Ta druga četvrtina gde smo izgubili 17 razlike definitivno je bila prelomni momenat. Jedina smo ekipa na ovom turniru, što je kuriozitet, da smo ovakvu ekipu Reala nadskočili – imali smo 20 skokova u napadu. Ako nijedan drugi podatak, onda ovaj treba da bude pokazatelj sa kakvim srcem, karakterom i jedinstvom je ovaj tim igrao. Toliko sam utakmica odigrao širom Evrope, ali ovi momci su me učinili tako ponosnim. Hvala im na tome", naveo je trener junior Mege.

Najbolji u redovima Mege bili su Aleksa Marković, Aleksandar Langović i Marko Kljajević sa po 12 poena.

U ekipi Real Madrida se istakao Mario Nakić sa 33 poena, Usman Garuba je imao 21, a Amar Sila upisao je 16 pogodaka uz 14 skokova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC