• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kamenite priče" u ponedjeljak u NUB RS

Autor mondo.ba

Promocija knjige "Kamenite priče" Milke Kolundžić biće održana u ponedjeljak, 20. maja, sa početkom u 19 časova, u sali 29 Narodne univerzitetske biblioteke RS u Banjaluci.

Milka Kolundžić rođena je u Benkovcu, školovala se u Banjaluci, a zadnjih deset godina živi i radi u Kotoru. Ona je pobjednica prošlogodišnjeg konkursa "Priče iz komšiluka", koji je organizovao naš portal u saradnji sa izdavačkom kućom Imprimatur, a knjiga "Kamenite priče" je rezultat te nagrade.

U ovoj zbirci nalazi se 28 kratkih priča uglavnom o sudbini žena tokom nekoliko generacija jedne dalmatinske porodice. To su kratke, ali emocijama nabijene priče, čvrste unutrašnje strukture s obiljem dijalekatskih izraza koji samo dodatno pojačavaju njihovu slikovitost i izražajnost. Iako kratke, ove priče su u stanju mnogo šta da kažu, ne samo onim što je napisano, već i onim što se jasno naslućuje između redova.

Na promociji će učestvovati autorka, Boris Maksimović ispred izdavačke kuće Imprimatur i novinar portala Mondo.ba Siniša Stanić, koji će voditi razgovor.



MONDO intervju sa Milkom Kolundžić pročitajte ovdje:

Levitiranje iznad zemlje, zacakljenog pogleda

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop