• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dakić za MONDO: Nema oštećenja kičme!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Prvi meč polufinala plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine između Konjuha i Borca obilježila je povreda rukometaša crveno-plavih Milana Dakića. "Uradili smo CT pregled i na sreću nema nikakvih oštećenja", kaže srednji bek Banjalučana.

 Milan Dakić, Mirko Mikić za MONDO nakon Konjuh - Borac 24:24 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekadašnji rukometaš šabačke Metaloplastike i juniorski reprezentativac Srbije povrijedio je kičmu padom na parket u Živinicama i nije mogao da pomogne svojim saigračima do kraja prvog četvrtfinalnog duela plej-ofa šampionata BiH. 

I bez njegove pomoći, crveno-plavi su prvenstveno zahvaljujući sjajnim partijama Bojana Ljubišića, koji je sakupio 17 odbrana, te Dejana Unčanina strijelca šest pogodaka, izborili povoljan rezultat 24:24 (15:12) pred revanš u srijedu u Banjaluci.

"Nezgodan je bio pad, kad sam probao da ustanem počele su da mi klecaju noge, da mi se vrti u glavi, pa nisam smio da rizikujem jer sam ranije imao povredu kičme. Odmah sinoć smo u Tuzli uradili CT pregled i na sreću nema nikakvih oštećenja već je u pitanju samo udarac pri padu. Što se mene tiče, vjerujem da ću biti spreman za revanš u Banjaluci, mada će posljednju riječ o mom eventualnom nastupu da kažu ljekari. Ali, puno bolje se osjećam i vjerujem da ću zaigrati u srijedu protiv Konjuha", rekao je sredni bek Banjalučana za naš portal.

Bez obzira da li će biti u timu u revanšu, uvjeren je da će izabranici Mirka Mikića uspjeti da eliminišu Živiničane.

"Ostvarili smo povoljan rezultat u Živinicama, koji treba da pobjedom potvrdimo u 'Boriku'. Nadam se i vjerujem da ćemo to i ostvariti", dodao je Dakić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Šef struke banjalučkih rukometaša Mirko Mikić očekuje neizvjesnu i tešku utakmicu protiv tradicionalno opasnog rivala za Borac m:tel.

"Nezgodno je igrati protiv Konjuha, moramo da odigramo najbolje što možemo kako bismo ih eliminisali i prošli u dalje takmičenje", izjavio je Mikić za MONDO.

Trener Borca m:tel nije mogao sa stopostotnom sigurnošću da potvrdi da li će Dakić zaigrati u revanšu, ali je istakao da će sigurno biti lišen usluga Deana Šešića, a vrlo vjerovatno i Srđana Mijatovića, koji nisu igrali ni u prvom dvoboju zbog povreda.

"Još se ne zna stepen povrede Dakića, koji bi želio igrati, ali nezgodan je pad. Vidjećemo još, ali što se tiče Šešića, sigurno neće nastupiti u revanšu. Za Mijatovića takođe sumnjam da će biti spreman. U njihovom slučaju su u pitanju neugodne povrede lista i prepone, koje su poprilično osjetljive".

Mikić je zadovoljan rezultatom prve utakmice u Živinicima, kao i načinom na koji je odbrana neutralisala pivota Konjuha Mirka Marčetu, ali je naglasio da postoje "propusti" koje će probati da nautrališe do revanš susreta u Banjaluci.

"Ovu utakmicu smo uspjeli da zaustavimo pivota Konjuha, ali bilo je drugih propusta na kojima ćemo morati da poradimo", naglasio je trener crveno-plavih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC