FOTO: I Bjeković u Humskoj: Tu je zbog Saše!

Autor:

Dugogodišnji sportski direktor Partizana došao na koktel koji je organizovan u trofejnoj sali povodom poslednje prvenstvene utakmice Saše Ilića.

FOTO: I Bjeković u Humskoj: Tu je zbog Saše! Foto: MONDO/Goran Sivački

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i dugogodišnji protivnik aktuelne uprave FK Partizan, Nenad Bjeković, sve podele i razmerice koje ima sa rukovodstvom crno-belih, ostavio je po strani i došao na koktel koji je Partizan organizovao u trofejnoj sali povodom poslednje prvenstvene utakmice Saše Ilića.

MONDO u Humskoj (uživo): Oproštaj legende - Saše Ilića

Pored Bjekovića, svečanosti je prisustvovao veliki broj bivših asova Partizana, ali i Darko Kovačević, nekadašnji napadač Crvene zvezde, a danas sportski direktor FSS.


Prisutnima se obratio predsednik Partizana Milorad Vučelić.

"Kad gledate Sašu Ilića sve je jednostavno, zato što je kod vrhunskih znalaca sve jednostavno", kratko je rekao prvi čovek "parnog valjka".

Ilić se zahvalio prisutnima na poklonima koje je dobio, ali i što su došli da uveličaju njegov oproštaj. Legendarni kapiten crno-belih je potom naglasio: "Težak trenutak za mene, ali ne odlazim iz Partizana, ovo je moj.klub i uvek ću biti tu. Hvala svima koji su došli."

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Tagovi:

Ostale vijesti