• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počasni krug bez Bejla

Autor mondo.rs

Zinedin Zidan izjavio je da ne zna kakva je budućnost iskusnog Velšanina, nakon što ga u finišu sezone nije bilo na terenu.

Geret Bejl (29) ima ugovor sa Realom do leta 2022. godine, ali ne bi trebalo da čudi ako u predstojećem prelaznom roku bude promenio sredinu.

Trener "kraljevića" Zinedin Zidan nije mogao da kaže ništa konkretno o igračkoj perspektivi najbolje plaćenog Realovog prvotimca, sa kojim ni prošle sezone nije imao sjajnu saradnju.

"Moraćemo da sačekamo i vidimo da li će ostati u klubu, jer trenutno nemam odgovor na to pitanje".

Bejl se za meč poslednjeg kola protiv Betisa (0:2) našao na klupi za rezerve, nakon što ga protiv Sosijedada i Viljareala uopšte nije bilo u protokolu.

Velšanin ipak nije dobio priliku da se na terenu oprosti od publike, za slučaj da bude prodat ovog leta, a nakon utakmice nije sa ostalim igračima obišao počasni krug.

"Istina je da sam se u poslednje vreme više oslanjao na druge igrače. Da sam danas imao pravo i na četvrtu izmenu, ne bih uveo njega. Takav status može biti neprijatan igraču koji je ovde imao mnogo uspeha, ali na meni je da u svakom trenutku vučem poteze koji su najbolji za tim", objasnio je Zidan, koji takođe nije mogao da se odredi po pitanju odlaska ili ostanka golmana Kejlora Navasa.

Real je porazom na svom stadionu završio prvu sezonu u novijoj istoriji bez Kristijana Ronalda. Osim plasmana u Ligu šampiona, nije urađeno ništa po čemu bi se sezona mogla nazvati uspešnom.

Još od 2002. godine "kraljevski klub" nije u jednom prvenstvu Španije sakupio manje bodova od aktuelnih 68. Ostvario je 21 pobedu, pet puta remizirao i doživeo 12 poraza - tri više od petoplasiranog Hetafea!

"Završetak ove sezone je najbolje što je moglo da nam se desi. Igračima je bilo teško da se motivišu, kada od mog dolaska praktično nisu imali za šta da se bore. Ipak, ovu sezonu nikako ne smemo da zaboravimo i ona mora da nam posluži kao primer šta treba da radimo da bismo bili bolji već od jeseni. Uveren sam da možemo da preokrenemo situaciju", poručio je Zidan.

Real je nakon njegovog odlaska počeo sezonu sa Đulenom Lopetegijem, zatim je ekipu vodio Santjago Solari, prvo kao privremeno rešenje, pa kao punopravni šef stručnog štaba, da bi Zidan bio vraćen na klupu početkom marta.

Real je porazima od Barselone i Ajaksa tada već ostao bez šanse za osvajanje makar jednog trofeja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC