• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo želim svakom treneru da doživi!"

"Najlepše mi je kada vidi svoje igrače srećne i nasmejane, i njima je puno srce zbog ovog trofeja", rekao je Milojević posle utakmice u kojoj je Zvezda proslavila 30. titulu.

 "Ovo želim svakom treneru da doživi!" Izvor: MN PRESS

Nije hteo Vladan Milojević mnogo da priča o svojoj budućnosti u Crvenoj zvezdi, iako je od juče sasvim izvesno da će ostati na klupi i naredne sezone, tako da je svu pažnju na proslavi 30. šampionske titule preusmerio na igrače i navijače.

Jedni su mu na terenu pomogli da nadmaši prošlogodišnji bodovni saldo i da dođe do 102 boda u sezoni, dok su drugi bili verna podrška od početka do kraja proslave.

/CRVENA ZVEZDA - NAPREDAK 3:0, PLES DEJANA JOVELJIĆA/

Vladan Milojević je rekao da mu je čast što je dao Crvene zvezde i osvrnuo se na publiku koja je u velikom broju stigla u Ljutice Bogdana, pevala i za vreme jakog nevremena i grada, uz ovacije treneru i kapitenu Nenadu Milijašu.

"Sada možemo da kažemo da smo uradili nešto, imamo trofej u rukama, i to jubilarni 30. po redu. Srećan sam što su navijači prepoznali trenutak i došli u velikom broju da nas pozdrave i proslave sa nama", rekao je Milojević i dodao:

"Vredno smo radili od početka sezone i uživali smo u svakoj sekundi proslave. Najlepše mi je kada vidi svoje igrače srećne i nasmejane, i njima je puno srce zbog ovog trofeja".

/PROSLAVA TITULE U LJUTICE BOGDANA: OVACIJE PUBLIKE!/


Skandiranje crveno-belih navijača posebno je prijalo Milojeviću.

"To je nešto što želim svakom treneru da doživi, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najberniji. Uprkos jakom neveremenu, koje je čak bilo praćeno gradom, nisu ni u jednom trenutku prestali sa pesmom. Šta više, bili su sve glasniji kako je kiša jače padala i time pokazali da su jači i od vremenskih nepogoda".


Milojević je kazao i da je svestan da su vremenski uslovi pokvarili utisak o meču, da je mogao da bude i sadržajniji, dok je i pored tog faktora zadovoljan borbenošću ekipe.

"Ovaj rezultat je važan jer smo zahvaljujući njemu osvojili 102 boda u sezoni i time nadmašili rezultat iz prošle sezone. Pokazalo se da Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača i sigurno je ovo lepa uvertira za finale Kupa Srbije", zaključio je trener Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC