• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape: Karijera mi je na prekretnici

Autor mondo.rs

Najbolji mladi fudbaler sveta otvoren je prema mogućnosti odlaska iz Pari sen Žermena.

Ispadanje od Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona, nakon pobede od 2:0 u prvoj utakmici na "Old Trafordu", moglo bi, kada se sve završi, da ima nesagledive posledice po Pari sen Žermen.

Nastavak serije neuspeha u najjačem kontinentalnom takmičenju prouzrokovao je spekulacije o povlačenju vlasnika kluba, kompanije "Katar sports investment", ili makar o značajnom smanjivanju budžeta, dok je ekipi žestoko opao moral, pa već dva i po meseca otaljava posao u domaćim takmičenjima.

Bodovna zaliha u prvenstvu Francuske bila je toliko velika da su brojni kiksevi samo odlagali neizbežnu "overu" nove titule, ali zato je u finalu Kupa usledio senzacionalni poraz od Rena na penale.

Nova neprijatna epizoda za navijače tog kluba desila se u nedelju uveče, kada je Kilijan Mbape na svečanosti povodom završetka Lige 1 stavio do znanja da postoji mogućnost da uskoro ode sa "Parka prinčeva"!

"Ovo je veoma važan momenat za mene. Došao sam do prekretnice u karijeri. Ovde sam naučio mnogo i osećam da je možda  vreme da preuzmem veću odgovornost. Nadam se da će to biti u Pari sen Žermenu, to bi mi pričinilo veliko zadovoljstvo. Ali, može da se desi i na drugom mestu, u novom projektu", preneo je "L'Ekip" reči najboljeg mladog fudbalera sveta.

Dvadesetogodišnji Mbape, koji je 2017. stigao iz Monaka u drugom najvećem transferu svih vremena, dan kasnije je potvrdio ozbiljnost tih reči.

"Ovo jeste prelomna tačka moje karijere i bio je momenat da to kažem. Kada nešto kažem, to i mislim. I rekao sam - ako to bude u PSŽ, onda je to dobro. Ako bude na drugom mestu, biće na drugom mestu".

Mbape je ove sezone postigao 32 gola u domaćem prvenstvu i preuzeo je glavnu ulogu kada je Nejmar zimus doživeo povredu stopala.

Klub sa kojim su ga najčešće povezivali je Real Madrid, koji posle očajne sezone, prve u "post-Ronaldovoj" eri, neće štedeti novac da selektira ekipu za povratak u borbu za trofeje.

Nezvanično, "kraljevići" su već ugovorili transfere Edena Azara i Luke Jovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC