• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve u 16 sa Boškom: Nisam smeo da se vratim u Zvezdu...

Autor mondo.rs

"Rekao je samo Boško, Basta, Lune i Mrđa, pokupite stvari i mrš na Ub;.I njemu sam zahvalan", ispričao mi je Boško Janković i otkrio zbog čega je morao da se zahvali Zvezdanu Terziću na pozivu da se vrati tamo gde je sve počelo.

 Sve u 16 sa Boškom: Nisam smeo da se vratim u Zvezdu... Izvor: MONDO

Kada smo se našli na kafi pred ulazak u studio, Boško je bio dosta otvoreniji kada je govorio o razlozima zbog kojih već tri godine ne igra fudbal.

"Brate, odem na more sa Dijanom i klincima, uđem u vodu, zaplivam i izađem napolje. Ne mogu, boli me".

Dok se fudbaleri uglavnom odlučuju za hirurške zahvate kako bi nastavili ili produžili profi karijeru, Boško Janković odlučio se na operaciju kuka pune tri godine nakon što je u aprilu 2016. odigrao poslednju utakmicu za Veronu.

Odnosno, poslednju utakmicu u karijeri započetoj 1992. godine na šljaci iznad južne tribine "Marakane".

"Shvatio sam da ne smem da to uradim, ne smem da prevarim klub koji mi je dao sve u životu", rekao mi je potom, kada sam ga pitao zbog čega se zahvalio Zvezdanu Terziću na pozivu da se vrati i završi tamo gde je sve i počelo.

"Ne znam zašto sam toliko ćutao, valjda zato što ni sam nisam znao kako taj problem da rešim. Možda je trebalo ranije da se operišem... Prvi put pre šest nedelja hodao sam bez bola", slegao je ramenima.

"Možda bi neko na mom mestu potpisao ugovor, ali ja nisam želeo da dozvolim sebi da govore kako sam se vratio zbog para. Ako ih nisam uzeo do 33. godine, onda je u meni problem", rekao mi je iskreno u novoj epizodi Mondo podcasta "Sve u 16".

SVE U 16 SA NENADOM MILIJAŠEM: ŽIVOT KAPITENA ZVEZDE

U razgovoru iz srca šesnaesterca, ljubimac Valtera Zenge nije imao problem sa tim da mu neko zameri što smatra da je Crvena zvezda iz sezone 2005/06 bolja od Crvene zvezde iz sezone 2018/19 i da bi u nekakvoj zamišljenoj utakmici Lune, Biške, Basta, Piksi, Deksa, Perke, Žiga i on pobedili ovu ekipu crveno-belih koja je ušla u Ligu šampiona.

"Mnogo je bilo teže onda, dobiješ PSV, pa Milan... Znam da se to neće svima svideti, ali ko se razume u fudbal zna o čemu pričam", rekao je jednako direktno, kao i kada sam ga pitao koju lekciju pamti sa treninga Tome Milićevića.

"Video me je, uzeo onu šljaku, prišao i razmazao mi po licu. Od tog dana, veruj mi, počeo sam da igram glavom i hvala mu", rekao je Janković, koji se zahvalio i Slavoljubu Muslinu za to što je Lukovića, Bastu, Mrđu i njega poslao na kaljenje, a Milovanovića i Perovića ne.

"Rekao je samo: 'Boško, Basta, Lune i Mrđa, pokupite stvari i m'rš na Ub. I njemu sam zahvalan", ispričao je Boško.

SVE U 16 SA DEKIJEM STANKOVIĆEM: ANA, POTEZ MOJE KARIJERE

Otkrio je i zbog čega su fudbaleri Đenove plakali posle razgovora sa Gasperinijem, zašto je Ibagaza najbolji fudbaler sa kojim je igrao, šta je Boaći izgubio u međuvremenu, kako je Luka Toni častio saigrače kada je postao "kapokanonjeri", kako trenira Dijego Milito i još dosta toga...

Poslušajte...



...ili pogledajte gostovanje Boška Jankovića u 16. epizodi podcasta "Sve u 16".


Mondo podcast Sve u 16, gost Boško Janković
Izvor: YouTube


Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC