Ulaznice za EURO 2020: Od 30 evra u komšiluku

Autor:

Ukoliko se BIH plasira na Evropsko prvenstvo, ovo su informacije koje će vam biti korisne...

Ulaznice za EURO 2020: Od 30 evra u komšiluku Foto: Guliver/Dan Istitene/Getty Images

Više od godinu dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva koje će se prvi put održati u 12 gradova širom "Starog kontinenta", ali bez obzira što su kvalifikacije tek počele i ne znamo da li će se BIH plasirati na završnu smotru - nije zgoreg biti informisan o cijenama ulaznica.

UEFA je saopštila cijene ulaznica za sve faze turnira i najpovoljnije karte su za mečeve grupne faze u Bukureštu i Budimpešti, iza golova, po cijeni od 30 evra.

Najskuplje su naravno ostavljene za finale na "Vembliju" i to zadovoljstvo će vas koštati od od 295 evra, na najlošijim mjestima, preko 595 za ulaznice druge kategorije, odnosno čak 945 za istočnu i zapadnu tribinu.

Tek krajem novembra, na žrijebu za turnir koje će biti održano u Rumuniji, biće poznato ko će se takmičiti u kom gradu.

Mečevi će se igrati u Bukureštu, Dablinu, Amsterdamu, Kopenhagenu, Bilbaou, Budimpešti, Glazgovu i Kopenhagenu, odnosno u Londonu, Minhenu, Rimu, Bakuu i Sankt Petersburgu, gdje je planirana druga faza takmičenja (četvrtfinale) sve do finala na "Vembliju".

Ulaznice za EURO2020 nije moguće još kupiti, a moći će da se rezervišu na sajtu UEFA, gdje za sada možete da pogledate cijene ulaznice.

Tagovi:

Ostale vijesti