• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko o čemu, Tomić o pristupu: Uvertira za plej-of

Autor mondo.rs

Očekivanja iz tabora Crvene zvezde pred duel u Železniku protiv FMP-a.

 KK-Crvena-zvezda-KK-FMP-KLS Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i FMP iz Železnika odigraće u sredu meč 8. kola Superlige Srbije.

Šampion regiona i aktuelni prvak Srbije, Crvena zvezda, do sada ima maksimalan skor 7-0, dok je ekipa FMP-a prati sa skorom 6-1 (jedini poraz zabeležila upravo u derbiju 2.kola protiv crveno-belih mts u dvorani „Aleksandar Nikolić").

Trener Zvezde Milan Tomić imaće na raspolaganju sve igrače, koja je na programu od 20 časova u dvorani "FMP Arena".

"Prvi meč protiv FMP-a koji smo dobili u jednoj dobroj utakmici pokazao je sve ono što smo najavljivali pred taj meč, a posebno sada, i nakon odigranih sedam kola u grupi. FMP je izuzetno spremna, talentovana ekpa koja puno trči i ratnički nastrojena ekipa koja ima svoj kvalitet. Moramo da odigramo izuzetno dobru utakmicu, i da odgovorimo na njihovu agresivnu igru koja je njihov zaštitni znak. Zato ponavljam po ko zna koji put, pristup mora da bude pravi, ne sme da bude padova, a ova utakmica će biti dobra uvertira za plej-of koji je sve bliži. Pozivam i naše navijače da dođu na meč jer će sigurno videti dobru utakmicu", rekao je trener cvreno-belih.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić bio je učesnik brojnih mečeva sa FMP-om u kome je ponikao i zna odlično i većinu igrača protiv kojih će igrati u sredu.

"Očekuje nas veliki izazov, odličan tim, koji je sav svoj talenat potvrdio i tokom mečeva Superlige. Moramo da odigramo tu utakmicu maksimalno ozbiljno, da odgovorimo na fizičku igru koju FMP gaji već dugo godina unazad, i da se pridržavamo dogovora. Ova utakmica dolazi možda i u pravom trenutku za nas jer se bliži plej-of i upravo ovakvi mečevi sa ekipama koje imaju iskustva igranja i jačih utakmica iz regionalne lige nas očekuju u doigravanju. U dobrom su raspoloženju u prethodnom kolu su pobedili Borac u Čačku što nije nimalo lako, ali naš cilj se zna", rekao je Ognjen Dobrić prvotimac Crvene zvezde mts.

U prvom meču u okviru 2.kola Crvena zvezda mts je pobedila rezultatom 82:65.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC