• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve se dogovorio sa Sergejom, čeka se Lacio?

Autor mondo.rs

Italijani javljaju da je Srbin postigao dogovor sa "starom damom".

U nedjelju se završava sezona u Seriji A, u kojoj je Juventus osvojio osmu uzastopnu titulu. Čelnici "stare dame", s obzirom na to da je "skudeto" osiguran mnogo prije kraja, imali su dovoljno vremena da razmisle o pojačanjima, ali i da stupe u pregovore s njima.

Tako je, prema riječima poznatog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, Juventus već sve dogovorio sa Sergejom Milinkovićem Savićem.

"Sergej Milinković Savić je u stvari konkretan cilj rukovodstva Juventusa, koje pokušava da ubrza pregovore. Prema najnovijim glasinama, preliminarni dogovor sa igračem je postignut. Sada je na redu dogovor sa Laciom oko cijene i tehničkih detalja", napisao je novinar na Twitteru.


Di Marcio je spomenuo da su dva kluba i prošle godine vodila pregovore i da Klaudio Lotito nije želio da odstupi od zacrtane cijene, koja je iznosila 100 miliona evra.

Prošle godine je za Savića Lotita došao da traži iznos veći od 100 miliona eura, što ukazuje na činjenicu da pregovori ionako neće biti laki.


U svakom slučaju, već od nedjelje biće zanimljivo pratiti fudbalsku pijacu u Italiji, gdje će jednu od glavnih uloga imati srpski reprezentativac i zvanično najbolji vezni igrač Serije A ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC