• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "gaučosi" za Kopu: Mesi i 22 igrača, ne i Ikardi

Autor mondo.rs

Na spisku je i Matijas Suarez koga se možda sećate iz Anderlehta...

Može li ovo leto da bude ono u kom se zaustavlja posrtanje Argentine?

Selektor "gaučosa" Lionel Skaloni odredio je 23 igrača za Kopa Ameriku koja se održava narednog meseca i na njemu ima nekoliko iznenađenja.

Argentina je definitivno odlučila da "raskrsti" sa fudbalerima koji su predugo uz reprezentaciju i nisu joj mnogo pružili tako da pozive nisu dobili igrači poput Evera Banege, Gonzala Iguaina ili Gabrijela Merkada, ali ni Maura Ikardija.

Najbolji fudbaler Intera je kontroverzna ličnost zbog koje Skaloni nije želeo loše odnose unutar svlačionice, a nije se naročito ni pokazao do sada u dresu Argentine.

Uz neprikosnovenog Lea Mesija će verovatno najčešće igrati Serhio Aguero, koji je pomalo i promenio stil kod Pepa Gvardiole i možda se očekuje njegov i veći doprinos, dok su u napadu još i Paulo Dibala iz Juventusa, Lautaro Martinez iz Intera i Matijas Suarez iz Rivera.

Ako vam poslednje ima "zvuči poznato", radi se o "ex" igraču Anderlehta, koga je "Lane" Jovanović u intervjuu za MONDO čak označio kao najboljeg s kojim je igrao.

Posebno će biti zanimljivo videti vezni red u kom bi konačno šansu trebalo da dobiju Paredes i Lo Selso, dok je jedan od retkih "starosedelaca" u tom delu Anhel di Marija, "pozadi" tu ulogu ima Nikolas Otamendi.

Kopa Amerika se održava od 14. juna do 7. juna u Brazilu. Titulu brani Čile.

GOLMANI: Franko Armani (River), Agustin Marćesin (Amerika) i Esteban Andrada (Boka).

ODBRANA: Nikolas Otamendi (Siti), Ramiro Funes Mori (Viljareal), Markos Akunja (Sporting), Nikolas Taljafiko (Ajaks), Herman Pecelja (Fiorentina), Renco Saravija (Rasing), Milton Kasko (River) i Huan Fojt (Totenhem).

SREDINA: Anhel di Marija (PSŽ), Roberto Perejra (Votford), Đovani lo Selso (Betis), Leandro Paredes (PSŽ), Rodrigo de Paul (Udineze), Eksekjel Palasios (River) i Gido Rodrigez (Amerika).

NAPAD: Lionel Mesi (Barselona), Serhio Aguero (Siti), Paulo Dibala (Juventus), Lautaro Martinez (Inter) i Matijas Suarez (River).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC