• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjaniću smanjena kazna, može igrati protiv Italije

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Apelaciona komisija UEFA-e uvažila je žalbu na odluku Disciplinske komisije o dvije utakmice suspenzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za bh. reprezentativca Miralema Pjanića

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je da je Apelaciona komisija Evropske fudbalske federacije (UEFA) uvažila žalbu na odluku Disciplinske komisije o dvije utakmice suspenzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

“Apelaciono tijelo evropske krovne kuće fudbala je prihvatio činjenice koje je dostavio FS BiH, te će naš vezista zbog isključenja u susretu sa Grčkom odigranom u martu ove godine propustiti jedan meč, protiv Finske, 8. juna ove godine“, naveli su iz FS BiH.

Tako će selektor Robert Prosinečki imati na raspolaganju Pjanića za meč sa Italijom koji će biti odigran 11. juna 2019. godine u Torinu na stadionu Juventusa, za koji nastupa sjajni vezni fudbaler.

Poslije dva odigrana kola u grupi “J“ kvalifikacija za EURO 2020 Italija je lider sa šest bodova, slijede je BiH i Grčka sa po četiri. Finska je četvrta sa tri, dok su Armenija i Lihtenštajn bez bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC