• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huawei: Amerika nas maltretira, riješavamo problem

Autor mondo.rs

Kompanija iz Kine ne smatra da je Google problem, ali je prozvala američku administraciju za nasilničko ponašanje.

Vjerovatno već znate da je američka administracija i predsjednik SAD lično zabranila upotrebu Huawei opreme širom SAD, ali i američkim kompanijama da sarađuju sa kineskim telekomunikacionim gigantom. S tim u vezi dali smo vam i 11 odgovora na 11 najvažnijih pitanja u vezi sa oduzimanjem Android licence kompaniji Huawei, a sad se oglasio i evropski predstavnik Huawei kompanije pri EU institucijama, koji je ponašanje SAD nazvao nasilničkim.

Iako je na snazi djelimično odmrznuto oduzimanje Android licence, koje važi do 19. avgusta, Huawei radi sa Google kompanijom na rješenju problema, za koji ne krivi tu američku kompaniju, jer smatra da će izuzetno veliki problem imati obje strane i da će pogođeni biti svi korisnici.

“Huawei je postao žrtva maltretiranja američke administracije. Ovo nije napad samo na Huawei. Ovo je napad na liberalni poredak zasnovan na pravilima“, poručuje kompanija Huawei, dok je kompanija Google odbila da bilo šta komentariše u ovom trenutku.

Sajt GSMArena smatra da je još uvijek rano da se izvagaju posljedice, koje će pretrpjeti obje strane, kao i da bi one mogle da budu ogromne. Svakako, korisnici će ispaštati u svakom slučaju, to je sigurno i to je ono što je najgori dio ove priče…

Šta vi mislite o svemu ovome?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS