• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječiji sajam Banjaluka 2019

Autor mondo.ba

Dječiji sajam Banjaluka 2019 biće održan 25. i 26. maja u Sportskoj dvorani Borik. Riječ je o najvećoj porodičnoj manifestaciji u Banjaluci.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača iz cijelog regiona, na kome će prezentovati novitete u industriji dječije opreme, obuće, odjeće, igračaka, hrane, knjiga i edukativnih sadržaja namijenjenih cijeloj porodici.

Posebna pažnja je posvećena natalitetu kroz stručna predavanja iz oblasti dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, te najnovijih dostignuća iz oblasti pedijatrije, dječije stomatologije, nutricionizma, prirodne kozmetike namijenjene najmlađima. Posjetioci mogu pronaći proizvode po promotivnim cijenama učestvovati u edukativnim i zabavnim radionicama, panel diskusijama i predavanjima.

Kompanija m:tel, koja je i ove godine prijatelj Dječijeg sajma, pripremila je zanimljive sadržaje za naše najmlađe posjetioce. Mališani će imati priliku da uživaju u zabavnim igrama prilagođenim njihovom uzrastu, kao što su rotaciona mašina, kliker mašina, balans igračka za dvoje i u mnogim drugim edukativnim i zanimljivim sadržajima. A zahvaljujući Photo booth-u, izrađenu fotografiju će dobiti na poklon kao uspomenu sa ovogodišnjeg sajma.

Tokom dva dana trajanja sajma u festivalskom programu predstaviće se više od 1500 mališana. U pitanju su djeca iz vrtića, osnovnih škola, brojne plesne grupe, revije, solisti, sportski klubovi, horovi i kreativci. Na ovaj način Dječiji sajam obilježava Međunarodni dan porodice, šaljući lijepu poruku ljubavi u svijet.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS