• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka i Luka u Realu?

Autor mondo.rs

Ako se potvrde pisanja španskih medija od naredne sezone u Real Madridu ćemo gledati dvojicu fudbalera koji se zovu Luka i sa Balkana su.

Luka Modrić će produžiti ugovor sa Realom za još godinu dana, do leta 2021. godine, objavila je danas španska "Marka".  

Modrić i Real su dogovorili sve uslove, a potpis se očekuje ovih dana, navodi list, tradicionalno dobro upućen u dešavanja u jednom od najvećih klubova na svetu.

Prema saznanjima "Marke", jedna od klauzula u aktuelnom Modrićevom ugovoru sa Realom, koji je potpisao krajem 2016. i koji važi do aprila 2020. godine, jeste da mu se u slučaju da osvoji "Zlatnu loptu" ugovor automatski produžava za još jednu sezonu.

Nakon što je Luka Modrić osvojio "Zlatnu loptu" ova klauzula je obelodanjena, a još jedan od razloga zbog kojih će Modrić ostati u Realu jeste da pokuša da sa saigračima ispravi očajnu sezonu 2018/19.

"Za razliku od prošlog leta, kada je nakon sjajnog nastupa na Svetskom prvenstvu želeo da pređe u Inter i zatim zbog kasnijeg početka priprema lošije ušao u sezonu, a u istom stilu nastavio i kasnije, Modrić je sada sasvim fokusiran na Real. Hrvat je željan 'osvete' za lošu sezonu i jedva čeka pripreme za novu", tvrdi španski list.

Biće NAJPLAĆENIJI igrač Reala


Ako se obistine ove najave, ali i ona da će srpski napadač Luka Jović uskoro potpisati za Real, to će značiti da ćemo u dresu "kraljevskog kluba" gledati dvojac sa istim imenom koji potiče sa Balkana.

Luka Jović još čeka: Nemci traže više novca od Reala

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC