• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos izbačen u drugu ligu, sad čeka odluku ABA

Autor mondo.rs

Bord grčke lige zvanično je potvrdio da se klub iz Pireja seli u niži rang takmičenja nakon što je odbio da igra plej-of domaćeg šampionata

 Olimpijakos izbačen u drugu ligu, sad čeka odluku ABA Izvor: MN PRESS

Olimpijakos se nije pojavio na prvom meču četvrtfinala grčkog plej-ofa protiv Panatinaikosa, zbog čega je usledila oštra sankcija.

Čelnici grčke lige saopštili su da je Olimpijakos odbio da igra plej-of domaćeg šampionata zbog čega je izbačen iz tog takmičenja i kažnjen.

Klubu iz Pireja oduzeti su bodovi, zbog čega je završio na dnu tabele, što znači i selidbu u niži rang takmičenja, odnosno drugu ligu.

Olimpijakos je pre početka doigravanja poslao Bordu grčke lige listu sudija koje ne žele da im sude u plej-ofu, jasno stavivši do znanja da ako ona ne bude prihvaćena, oni neće nastupati u završnici domaće lige.

Čelnici takmičenja odbacili su mogućnost da im izađu u susret i prihvate zahtev za izuzeće određenih arbitara, nakon čega se crveno-beli iz Pireja nisu pojavili na prvom meču četvrtfinala u ponedeljak protiv Panatinaikosa.

Olimpijakos posle odluke Borda grčke lige sa nestrpljenjem očekuje Skupštinu ABA lige, koja je zakazana za sutra u Banjaluci, a na kojoj će se razmatrati njihov zahtev o učešću u tom takmičenju naredne sezone.

Podsetimo, Olimpijakos je posle skandala u polufinalu Kupa Grčke i izlaska sa terena tima na meču protiv Panatinaikosa, kontaktirao čelne ljude ABA lige, a nedugo posle toga podneo i zahtev za učešće u tom takmičenju.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik i predsedavajući ABA ligom potvrdio je da će u petak na Skupštini klubovi odlučivati  o eventualnom prijemu Olimpijakosa i najavio da će predstavnik tog kluba prisustvovati sednici u Banjaluci.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC