• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pep ide u Juve? I Nedved se smijao..."

Autor mondo.rs

Informacije iz Italije koje su govorile da će Pep Gvardiola postati novi trener Juventusa su izgleda netačne...

Prije nekoliko mjeseci Italjom se pronijela informacija da će Pep Gvardiola postati trener Juventusa, ovih dana je dodatno "zaživjela" nakon što se Maks Alegri rastao sa timom iz Torina, a Mančester siti ne želi da bude dio te priče!

Jedan od članova rukovodstva "građana" Alberto Galasi rekao je da su te informacije "puka izmišljotina" i da Gvardiola ostaje u Mančesteru.

"Bio sam iznenađen kada sam čuo te informacije. On je naš trener, želi da ostane sa nama. Čak ni njemu nije jasno zašto se ne slušaju njegovi demanti. Sve su to neistine!", rekao je jedan od vodećih ljudi Sitija za "Skaj Italija.

ITALIJANI PIŠU: GVARDIOLA PREUZIMA JUVE - 4. JUNA!

Ovaj advokat je kazao da se prethodnih dana čak dopisivao sa Pavelom Nedvedom, koji ima rukovodeću funkciju u Juventusu, čak i da su se obojica slatko nasmejali informacijama da će Pep Gvardiola biti promovisan u Juventusu.

"Znamo se dugo i razmijenili smo nekoliko poruka preko WhatsAppa. Obojica smo se dobro nasmejali. Žao mi je navijači Juventusa, dobićete drugog trenera".

Sada je sve jasnije da Gvardiola neće promeniti sredinu tokom ljeta, čak iako klub bude kažnjen izbacivanjem iz Lige šampiona zbog kršenja fer-pleja, pošto se Katalonac namerio da nastavi projekat na "Etihadu" i da klubu donese pehar Lige šampiona.


Ove sezone osvojili su četiri domaća trofeja (Liga Kup, FA Kup, Komjuniti šild i Premijer ligu), ali će ih uvijek "žuljati" međunarodna scena na kojoj nemaju uspjeha.

VRIJEME ZA RINGIŠPIL: FRANK LAMPARD U ČELSI, MAURICIO SARI U JUVE?

Upravo to muči i Juventus, koji je osam godina šampion Italije, ali nikako ne uspjeva da uspostavi i dominaciju na "starom kontinentu", tako da je njihova želja da dovedu trenera koji može u tome da im pomogne. 

Zanimljivo, ako ne računamo Gvardiolu, do sada se nisu dovodili u vezu sa trenerima koji su osvajali Ligu šampiona pošto su "prvi pikovi" navodno Mauricio Sari i Simone Inzagi.

NA NJIMA JE DA SE DOKAŽU DA GVARDIOLA NIJE BIO U PRAVU

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC