• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Nisam ja, igrači su!

Autor mondo.rs

"Izvinjavam se, popraviću se...", rekao je Savo Milošević poslije osvojenog Kupa na stadionu najvećeg rivala.

 Savo Milošević poslije osvajanja Kupa Srbije - Izvinjavam se sudijama, popraviću se Izvor: MN PRESS

"Nisam ja, igrači su", rekao je Savo Milošević poslije osvojenog Kupa na stadionu najvećeg rivala.

Trener fudbalera Partizana nije želeo da prihvati zasluge za spas sezone u kojoj su prije njega u Humskoj radila dvojica trenera, a ekipa doživjela osam poraza i, u jednom trenutku, dovela u pitanje izlazak u Evropu naredne sezone.

"Svaka im čast, čestitam im danas, kao i mnogo puta do sada na stvarima koje su uradili na putu ka finalu. Iščupali su se iz veoma nezgodne situacije, pokazali su da sam bio u pravu kada sam govorio da ova ekipa može mnogo bolje od rezultata koje smo imali tokom većeg dijela sezone", rekao je 45-godišnji legendarni fudbaler, danas trener crno-bijelih.



 On je naslijedio ekipu od nekadašnjeg saigrača Zorana Mirkovića poslije jedne pobjede i tri poraza u pet martovskih mečeva, debitovao porazom u Kruševcu od Napretka 31. marta, izgubio i na narednom gostovanju u Novom Sadu od Vojvodine, ali onda uspio da povrati samopouzdanje u svlačionici, povrati pobjednički duh kod momaka, vrati napadački fudbal u Humsku i…

...osvoji trofej!

Tačnije, odbrani ga.

"Čestitam svima u klubu, naročito momcima i izvinjavam se sudijama, jer sam danas prvi put nekorektno reagovao poslije 13, 14 mečeva na klupi... Popraviću se, nekad je teško ne reagovati", rekao je Milošević tokom TV intervjua u "live" prenosu na Areni.

Na konferenciji za medije bio je duži u svom izlaganju.

"Mislim da je Partizan bio bolji, imali smo mnogo više šansi, šuteva. Mislim da smo apsolutno zasluženo pobedili. Izražavam zahvalnost rukovodiocima koji su mi ukazali poverenje pre dva meseca. Veoma teška odluka, ukazati poverenju čoveku koji ima nula iskustva kao trener. Nadam se da sam makar delom vratio danas. Hvala i bivšem stručnom štabu koji je mnogo uradio, i oni su deo ovog trofeja", kazao je Milošević.

Pohvale je imao i na račun stručnog štaba Crvene zvezde.

"Treba biti veliki i u porazu i oni su to danas pokazali. Čestitam im na tituli i želim i njima i nama uspešne kvalifikacije u Evropi, da i jedni i drugi probamo da se nađemo tamo gde treba", rekao je Milošević.

Istakao je da je presrećan zbog prvog trofeja u trenerskoj karijeri.

"Zaista sam presrećan, ne sumnjajte u to. Mi kao pobednici treba da pokažemo dostojanstvo. Slavićemo. Imamo dve-tri nedelje odmora. Verovatno ću i zapevati. Treba da budemo pre svega korektni jedni prema drugima i pokažemo pravu poruku svima. Prošli derbi smo izgubili, Zvezda je bila tada mnogo bolja i ja sam tada čestitao. Tako treba da bude kada su u pitanju dva naša najveća kluba", kazao je Savo Milošević.

Naveo je da tim ne može da se deli na odbranu i napad i da je Partizana u poslednje vreme izgledao mnogo bolje jer su u defanzivnoj postavci učestvovali svi igrači iz tima, što je kako je rekao "ključ svega".

Upitan za strelca Bojana Ostojića, trener Partizana je kazao da je to "fenomenalan momak" i da je suprotnog mišljenja od onog koje se pojavljuje, a to je da se pojedini opraštaju od njega.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC