• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađenović: Pametno i bez puno grešaka za finale

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukometaš Borca m:tel Bojan Rađenović uvjeren je da crveno-plavi mogu preko Gračanice izboriti plasman u finale plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine.

 BOjan Rađenović za MONDO nakon plasmana u polufinale plej-ofa Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaš Borca m:tel Bojan Rađenović uvjeren je da crveno-plavi mogu preko Gračanice izboriti plasman u finale plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su u četvrtfinalnom dvoboju savladali Konjuh u dvorani "Borik" rezultatom 31:24 (11:8) nošeni sjajnom partijom golmana Bojana Ljubišića, koji je protiv ekipe iz Živinica sakupio ukupno 33 odbrane.

Ljubišić: Da se Borac m:tel revanšira Gračanici

Osim popularnog Hansa, najveći dio zasluga za prolazak u polufinale plej-ofa, idu na "dušu" lijevog krila crveno-plavih Bojana Rađenovića, strijelca šest pogodaka u revanšu.

"Dobro smo odigrali protiv Konjuha, odbranu pogotovo. Od početka smo bili skoncentrisani znajući da je ovo bila jako bitna utakmica. Ekipa iz Živinica je uvijek nezgodan protivnik što su i dokazali u utakmicama protiv nas više puta ove sezone. Mi smo popravili greške iz prethodne utakmice i na krilima naših fantastičnih navijača zasluženo pobijedili", izjavio je Rađenović i čestitao Konjuhu na fer i korektnoj igri.

Bojan Rađenović (24, 192) je rođen u Bačkoj Palanci i igra na poziciji lijevog krila. Ranije je nastupao za Sintelon, Spartak i mađarski Čurg, a takođe je prošao sve omladinske selekcije Srbije.

Sada već u subotu u "Kampusu" izabranike Mirka Mikića očekuje prva polufinalna utakmica sa Gračanicom, koja je eliminisala Leotar iz Trebinja u četvrtfinalu.

"Gračanica je regularni dio sezone završila na prvoj poziciji što dosta govori o kvalitetu ove ekipe. Očekujem jako neizvjesne dvije utakmice, pogotovo sto se prva igra u Banjaluci, a revanš u Gračanici. Kao i svaka ekipa, i oni imaju svoje slabe tačke koje ćemo pokušati da iskoristimo na najbolji mogući način".

Prema njegovim riječima, za plasman u finale plej-ofa protiv izabranika Damira Doborca, koji su dva puta ove sezone pobjeđivali Borac m:tel (22:24, 24:20), biće neophodno svesti greške na minimum.

"Ako želimo prolaz u finale moraćemo igrati pametno i u obje utakmice da odigramo sa što manje grešaka. Ukoliko budemo igrali našu igru i sa maksimalnim zalaganjem, onda imamo velike šanse da dobijemo šansu da se borimo za titulu i 'duplu krunu'", zaključio je rukometaš Banjalučana, koji je inače iz Bačke Palanke.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Verni Navijac

Ole oleee

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC