• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagonetni Venger: Vraćam se fudbalu, ali...

Autor mondo.rs

... još uvek ne mogu da kažem u kakvoj ulozi, poručio je nekadašnji menadžer Arsenala

Bivši trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je srpeman da se vrati fudbalu, ali možda ne trenerskom poslu.

Venger je na kraju sezone 2017/2018, posle 22 godine, napustio Arsenal. On je tada rekao da će početkom 2019. godine preuzeti novi klub, ali se to nije dogodilo.

"Mislio sam da ću se vratiti trenerskom poslu brzo, ali uživao sam u distanci. Sada sam na rasrkršću. Ponovo ćete me videti u fudbalu. Kao trenera... Ne znam", rekao je Venger, preneli su britanski mediji.

On je rekao da se ove godine bavio dobrotvornim radom, konferencijama i da je u tome uživao, pošto u svemu tome imamo mnogo manje stresa.

"Imam bolji pogled šta se dešava. Vidim greške trenera i ne plaćam cenu za njih. Želim da podelim ono što sam naučio, pošto mislim da je život koristan jedino ako, u određenoj fazi, podeliš svoje znanje. Na koji način će to biti, da li će biti samo u pobedama u fudbalskim utakmicama ili na drugi način? Tu odluku moram brzo da donesem. Fudbal je moja strast. Vratiću se uskoro, ali ne mogu još da kažem u kojoj ulozi", naveo je Venger.

On je od 1996. godine osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i sedam FA kupova sa Arsenalom.

"Nedostaje mi takmičenje i nedostaje mi Arsenal, pošto sam tamo ostavio srce. Klubu sam dao 22 godine života. Svaki minut je bio posvećen klubu i nedostaju mi vrednosti koje smo tamo razvili. Navijam za Arsenal, on će zauvek biti moj klub", dodao je francuski trener.

Venger još nije uživo gledao Arsenal otkako je otišao, a tako će biti i za finale Lige Evropa, protiv Čelsija, 29. maja.

On je nezadovoljan time što će fudbaler Arsenala iz Jermenije Henrih Mkitarjan propustiti utakmicu pošto nije mogla da mu se garantuje bezbednost u Bakuu.

"To je pomalo i košmar za navijače. Ekipe nemaju problema, žive u idealnim uslovima, imaju privatni avion, lepa mesta u biznis klasi. Ali, o navijačima se radi. Situacija sa Mkitarjanom ne treba da se dešava u fudbalu. Mislim da nije normalno da 2019. godine u Evropi, sofisticiranim demokratijama, ne možeš da igraš fudbal iz političkih razloga", rekao je Venger.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC