• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ako Klop i treći put izgubi u finalu LŠ...

Autor mondo.rs

"Uvek postoji i negativna strana finala, da neko mora da izgubi", rekao je Portugalac u prvom razgovoru za englesku TV stanicu od odlaska iz Mančester junajteda.

Dok se bliži finale Lige šampiona, Liverpul sprovodi pripreme u španskom letovalištu Marbelja i razmišlja o utakmici sezone.

Duel na stadionu Atletiko Madrida 1. juna odrediće da li će titula šampiona Evrope na Enfild ili na Totenhemov, novi Vajt hart lejn, gde se nadaju da će sprečiti Jirgena Klopa da prvi put osvoji trofej sa "Redsima".

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo, dvostruki prvak Lige šampiona (sa Portom i Interom), smatra da će Nemac sa klupe Liverpula imati dodatan ulog u činjenici da je već izgubio u dva finala - 2013. sa Borusijom Dortmund i prošle, 2018. godine sa sadašnjim timom.

"Ako Jirgen pobedi, biće to neverovatno dostignuće za njega. A, ako ne pobedi, znate... Sigurno će biti veoma, veoma teško da izgubi u tri finala", izjavio je Portugalac za "Skaj sports".

Murinjo smatra da je nemački stručnjak "pozitivan lik" i siguran je da isključivo razmišlja o pobeđivanju.

"Kao menadžer, koji shvata šta treneru znači nastup u finalu Lige šampiona, svestan sam da uvek postoji i negativna strana te situacije. A, negativna strana je da će jedan tim i jedan trener izgubiti", dodao je "Posebni".

Dvostruki osvajač Lige šampiona govorio je i o rivalu "Redsa" - Totenhemu.

"Totenhem ne osvaja titule i ako bi to uspeo u finalu Lige šampiona, bilo bi fantastično. To bi moglo da dovede i do domaćih trofeja, jer je LŠ najjače takmičenje od svih. Finala ne igrate, već ih pobeđujete".

Osvojio Liverpul šesti put ili Totenhem prvi - biće to spektakl.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC