• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Zdravo Rodžere, zdravo Novače...

Autor mondo.rs

Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne

Stadion "Suzan Leglan" u Parizu bio je danas prilično ispunjen, iako će prvi mečevi Rolan Garosa biti odigrani tek sutra, u nedelju.

Razlog su bili otvoreni treninzi najvećih zvezda.


Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne, kada jedan bude završavao, a drugi počinjao trening na drugom najvećem stadionu u kompleksu.

I... rukovali su se.



Pre toga, Đoković je trenirao sa Andreasom Sepijem, a kada mu je nešto pre 15 časova "istekao termin", Federer je uveliko bio spreman za početak.

ŽREB ZA ROLAN GAROS: KO PROTIV KOGA

Ovaj detalj zabeležen je na zvaničnoj Twitter stranici Rolan Garosa, na kojoj je danas izdata i "poternica" za Đokovićem zbog "materijalne štete koju je napravio u teretani".


U nedelju na "Filip Šatrije" stadionu igraće (6) Stefanos Cicipas i Maksimilijan Marterer, a potom (3) Rodžer Federer i Lorenco Sanego. Na "Leglan" stadionu nastupiće (11) Marin Čilić i Tomas Fabijano, (7) Kei Nišikori i Kventin Aliz, dok su na "Simon Matije" poslati (16) Marko Čekinato i Nikola Mau, kao i (27) David Gofan i Ričardas Berankis.


Od naših predstavnika Janko Tipsarević igraće protiv Grigora Dimitrova na "Terenu 1" otprilike oko 13 časova u nedelju, (31) Laslo Đere sastaće se sa Albertom Ramos-Vinjolasom na "Terenu 7" oko 16 časova, posle čega će na istom mestu nastupiti i naša jedina predstavnica u ženskom singlu prvog dana takmičenja, Ivana Jorović.


Ona će se sastati sa Dženifer Brejdi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC