VIDEO: Zdravo Rodžere, zdravo Novače...

Autor:

Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne

VIDEO: Zdravo Rodžere, zdravo Novače... Foto: Clive Brunskill/Getty Images/Guliver

Stadion "Suzan Leglan" u Parizu bio je danas prilično ispunjen, iako će prvi mečevi Rolan Garosa biti odigrani tek sutra, u nedelju.

Razlog su bili otvoreni treninzi najvećih zvezda.


Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne, kada jedan bude završavao, a drugi počinjao trening na drugom najvećem stadionu u kompleksu.

I... rukovali su se.Pre toga, Đoković je trenirao sa Andreasom Sepijem, a kada mu je nešto pre 15 časova "istekao termin", Federer je uveliko bio spreman za početak.

ŽREB ZA ROLAN GAROS: KO PROTIV KOGA

Ovaj detalj zabeležen je na zvaničnoj Twitter stranici Rolan Garosa, na kojoj je danas izdata i "poternica" za Đokovićem zbog "materijalne štete koju je napravio u teretani".

Foto: Twitter/@rolandgarros screenshot


U nedelju na "Filip Šatrije" stadionu igraće (6) Stefanos Cicipas i Maksimilijan Marterer, a potom (3) Rodžer Federer i Lorenco Sanego. Na "Leglan" stadionu nastupiće (11) Marin Čilić i Tomas Fabijano, (7) Kei Nišikori i Kventin Aliz, dok su na "Simon Matije" poslati (16) Marko Čekinato i Nikola Mau, kao i (27) David Gofan i Ričardas Berankis.


Od naših predstavnika Janko Tipsarević igraće protiv Grigora Dimitrova na "Terenu 1" otprilike oko 13 časova u nedelju, (31) Laslo Đere sastaće se sa Albertom Ramos-Vinjolasom na "Terenu 7" oko 16 časova, posle čega će na istom mestu nastupiti i naša jedina predstavnica u ženskom singlu prvog dana takmičenja, Ivana Jorović.


Ona će se sastati sa Dženifer Brejdi.

Ostale vijesti