• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari je pristao - još finale, pa preuzima Juventus!

Autor mondo.rs

Prema informacijama iz Italije, menadžer Čelsija vratiće se u Seriju A. I to na klupu šampiona.

Pre dva dana, Mauricio Sari (60) izričito je rekao da je menadžer Čelsija i da nema sporazum ni sa jednim drugim klubom.

Ove subote, dok Italijan priprema ekipu za finale Lige Evrope protiv Arsenala (sreda, 29. maj), sa Apeninskog poluostrva stiže informacija da Sari nema sporazum, ali ima dogovor da preuzme Juventus!

Prema pisanju portala "SNAI Sportnews", italijanski stručnjak potpisaće ugovor sa šampionom Italije čim se rastane sa Čelsijem, koji ne gori od želje da ga zadrži i sledeće sezone.

"Nikakvo saopštenje neće biti objavljeno pre sledećeg četvrtka, prvog dana posle finala Lige Evrope", poruka je poznatog novinara Tankredija Palmerija.

"Juventusov direktor Fabio Paratići bio je prethodnih dana u Londonu, gde je pričao sa agentom Frenkom Trimbolijem, da bi zajedno napravili Sarijevu 'izlaznu strategiju', kojom bi napustio klub. Ne zato što su Čelsiju odlučni da ga zadrže, jer nisu, već zato što će italijanski menadžer pokušati da nađe rešenje za dogovor sa Abramovičem. Ako ne bude dogovora, iskusnom stručnjaku će jedini izlaz biti da podnese ostavku, kojom bi izgubio sav garantovani novac za sledeće dve sezone", objašnjeno je.

Sa druge strane, Sari je navodno već dogovorio trogodišnji ugovor sa Juventusom, "težak" sedam miliona evra.

Čekajući povrdu ove "transfer bombe", interesantno je podsetiti se da nijedan tim nije bio blizu prekida Juventusove osmogodišnje dominacije Serijom a kao Sarijev Napoli.

Posle čuvenih 0:1 u Torinu, u aprilu prošle godine Napolitanci su bili lideri Serije A, sa bodom prednosti u odnosu na Juve, ali su potom pali pod pritiskom i već u sledećem kolu izgubili u Firenci, pa remizirali sa Torinom...

I ove sezone, Napoli je uz mnogo manju dramu završio kao vicešampion Italije. Biće zanimljivo videti kako će od leta na jugu dočekati Sarija kao trenera omraženog rivala...

U okviru ove vesti, Palmeri je otkrio i da je Pep Gvardiola treći i poslednji put izgovorio "NE" na ponudu da preuzme Juventus. Uz objašnjenje da nije bilo pregovora Torineza i Španca, Italijan je objasnio da je Juventus pokušavao i pokušavao, ali da ta opcija zapravo ni u jednom trenutku nije postala realna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC