Zvezda posle Litvanije sređuje teren

Autor:

Uskoro nova travnata podloga na "Rajku Mitiću".

Zvezda posle Litvanije sređuje teren Foto: MN Press

Posle utakmice reprezentacije Srbije protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (10. jun), Crvena zvezda će krenuti u novo sređivanje travnate podloge na stadionu "Rajko Mitić".

Prethodni put teren "Marakane" menjan je pre dve godine, pred učešće crveno-belih u Ligi Evrope, a pošto je preporuka UEFA da klubovi koji igraju evropska takmičenja "osvežavaju" svoje terene na dvogodišnjem nivou, u srpskom šampionu odlučili su da to učine u pauzi između dva prvenstva i da start kvalifikacija za Ligu šampiona (9/10. jul) dočekaju sa novom travom.

Podsetimo, od plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona na stadionu "Rajko Mitić" redovno se izvode radovi na renoviranju stadiona, a tokom zime ispod terena postavljeni su grejači.

Veruju u klupskom rukovodstvu da će ekipa predvođena Vladanom Milojevićem po treći put uzastopno uspeti da se domogne grupne faze nekog evropskog takmičenja i žele spremni da dočekaju nove provere uslova iz UEFA, a ne da ponovo užurbano rade na ispunjavanju potrebnih uslova...

Ostale vijesti