• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Novak kreće po istoriju

Najbolji teniser danas startuje na Rolan Garosu, a prve mečeve igraju i Filip Krajinović i Miomir Kecmanović. Ivana Jorović završava duel započet dan ranije

Drugog dana Rolan Garosa Srbija će imati na terenu četiri predstavnika.

U prvom terminu, od 11 časova, kada počinje takmičenje, duele prvog kola započeće Filip Krajinović i Miomir Kecmanović, a ne prije 14.30 sati na teren će i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Krajinović će na terenu broj 12 igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, koji je 32. nosilac u Parizu, dok će u isto vrijeme na terenu broj 10 Miomir Kecmanović početi meč protiv Denisa Kudle.

Nakon njih, oko 12.30 časova, Ivana Jorović će završiti duel sa Amerikankom Dženifer Brejdi koji je započet prvog dana takmičenja, ali je prekinut zbog mraka pri rezultatu 1:1 u setovima (6:7, 6:4).

One će igrati na terenu broj sedam i to nakon jednog meča ženskog singla.

Posljednji od srpskih tenisera drugog dana takmičenja na teren će izađi Novak Đoković, prvi nosilac i top favorit za titulu.

Nole, koji je jednom osvajao pehar u Parizu, za prvog rivala će imati Huberta Hurkača iz Poljske, trenutno 44. igrača sa ATP liste.

Njih dvojica igraće na stadionu Filip Šatrije treći meč dana, odnosno poslije duela Voznijacki - Kudermetova i Nadal - Hanfman, i ne očekuje se da će početi prije 14.30 sati.

Đokoviću i Hurkaču to će biti prvi međusobni duel u karijeri.

Novak Đoković u Parizu juri četvrtu grend slem titulu u nizu nakon što je prošle godine osvojio Vimbldon, pa US Open, a u januaru Australijan Open, i ako mu to pođe za rukom postaće prvi teniser u istoriji koji je to učinio dva puta.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NOLE ISPADA VEĆ U PRVOJ SEDMICI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC