• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik definitivno u Evropi, domaćin u Banjaluci!

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Radnik će drugi put u istoriji učestvovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Iako na terenu nije izborio plasman u međunarodna takmičenja, Drugostepena komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nije dala saglasnost Željezničaru zbog kašnjenja sa plaćanjem bivšem treneru Slavku Petroviću, pa je uskočio Radnik umjesto plavih sa "Grbavice".

Vijest o nastupu u Evropi semberskog kluba potvrdio je direktor Nebojša Tomić rekavši da će Semberci učiniti sve da se što bolje predstave u međunarodnim takmičenjima.

"Želim da pohvalim nadležne komisije FS BiH koje su proteklih dana trpile pritiske kako bi odluka Komisije za licenciranje bila promijenjena. Savez je još jednom pokazao dosljednost i principijelnost, pa će FK Radnik igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Mi smo ispoštovali sve ono što je FS BiH tražio kako bi dobili licencu i kao prvi tim poslije Željezničara na tabeli predstavljaćemo Bosnu i Hercegovinu na evropskoj sceni. Nama predstoji aktivan odmor, jer želimo što bolje da se spremimo i reprezentujemo naš fudbal. U toku pauze pokušaćemo da dovedemo nekoliko pojačanja i organizujemo mečeve na Gradskom stadionu u Banjaluci koji smo prijavili kao domaći teren za odigravanje utakmica", rekao je Tomić, a prenio "Faktor".

Radnik je prije dvije godine takođe bio domaćina na banjalučkom Gradskom stadionu, gdje je u revanšu poražen od bugarskog tima Beroe (0:2) poslije remija u Bugarskoj (0:0).

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

RADNIK POTPUNO ZASLUŽENO IZBORIO KVALIFIKACIJE ZA KUP UEFA SVI U BANJA LUKU DA PODRŽIMO NAŠ RADNIK

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC