• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranko Stojić: Zašto sam odbio Vojvodinu...

Poznati menadžer objasnio je zbog čega nije došlo do dogovora sa Vojvodinom, u kojoj je trebalo da preuzme čitav sportski sektor, ali je ostavio prostor za saradnju u budućnosti.

 Ranko-Stojic-nece-biti-sportski-direktor-Vojvodine Izvor: MN PRESS

Ni ovoga puta neće doći do saradnje Vojvodine i Ranka Stojića.

Poznati menadžer je više puta u prethodnih nekoliko godina figurirao kao glavni kandidat za sportskog direktora kluba, ali ni nakon nove serije pregovora, sa budućim predsjednikom kluba Vojislavom Gajićem, nije došlo do potvrdnog odgovora.

"Stara dama" srpskog fudbala nudila je Stojiću široka ovlašćenja, pitao bi se za sva sportska pitanja od omladinaca do trenera, ali se bivši golman Partizana zahvalio na ponudi.

"Nažalost, nisam u mogućnosti da prihvatim poziv Vojvodine. Možda se sretnemo u u budućnosti, za sada ne postoje uslovi da se latim posla na 'Karađorđu'", rekao je Stojić za "Žurnal".

Stojić je kazao da pomaže Slobodanu Govedarici, predsjedniku Grafičara, filijali Crvene zvezde koja se plasirala u Prvu ligu Srbije, odnosno da želi da sa njima napravi dobru priču pošto je preuzeo brigu o karijerama osmorice mladih fudbalera.

/USKORO VELIKE PROMJENE U FK VOJVODINA/

"Sve te ideje, a nije ih malo, opredijelile su moj konačan odgovor u razgovorima sa Vojislavom Gajićem. Vojvodina u ovom trenutku traži mnogo, iako volim da radim i jedva čekam nove izazove, procijenio sam da mi nije mjesto u ovom trenutku na 'Karađorđu'".

Novo rukovodstvo Vojvodine će tako morati da potraži novo rješenje na mestu sportskog direktora, nakon što se rastane s Drakulićem, a Stojić saradnju odlaže za budućnost.

"Naravno, Vojvodina može da računa na moju pomoć. Isključivo kada budem spreman da se klubu posvetim 'do koske'", naveo je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC