• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doborac: Volja i motivacija recept za Borac m:tel

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

"Četiri gola se u fudbalu za 10-15 minuta mogu nadoknaditi, a u rukometu i još veće razlike", kaže trener Gračanice pred revanš sa Borcem m:tel u polufinalu plej-ofa.

Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

  Trener rukometaša Gračanice Damir Doborac vjeruje da njegov tim u srijedu protiv Borca m:tel može da nadoknadi četiri pogotka "minusa" u revanšu polufinala plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su savladali Gračanicu rezultatom 24:20 (11:10) i stekli pristojan kapital pred sutrašnju revanš utakmicu, iako su crveno-plavi u posljednjih nekoliko minuta ispustili ubjedljiviji trijumf.

Zato se trener Gračanice Damir Doborac najprije u izjavi za MONDO osvrnuo na prvu utakmicu protiv izabranika Mirka Mikića.

MIKIĆ PRED REVANŠ

"Još jednom moram da iskoristim priliku da čestitam Borcu m:tel na pobjedi u prvom meču, bio je to zaslužen trijumf. Na kraju, pobjeda je mogla da bude i sa više golova razlike, ali uspjeli smo da se konsolidujemo u finišu i da napravimo aktivan rezultat pred sutrašnji revanš", rekao je Doborac.

Prema njegovim riječima, rukometaši Gračanice su zdravi, spremni i jedva čekaju početak revanš meča.

"To je ono što je najbitnije. Sam ishod od četiri razlike, i sami znate, to se u fudbalu za 10-15 minuta može nadoknaditi, a u rukometu i još veće razlike. Presudni faktor će biti voljni momenat i motivacija, a ja vjerujem da pred svojom publikom mi nećemo imati s tim problema i da ćemo biti na veoma visokom nivou. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da obradujemo svoje navijače".

NE BIH OTPISAO SLOGU

U drugom polufinalu plej-ofa, ljubuški "skauti" su bliži finalu s obzirom da će pred svojim navijačima dočekati Slogu, koja je u prvom meču poražena u Doboju (27:29).

"Izviđač je napravio dobar posao u Doboju, ali ja ne bih otpisivao Slogu, koja je protiv Bosne iz Visokog postigla 71 gol u dvije utakmice. Istina je da nemaju veliku rotaciju, ali biće sigurno motivisani pa smatram da će i u Ljubuškom biti neizvjesna utakmica", naglasio je Doborac.

Doborac nije želio previše da komentariše suđenje u prvom dvoboju, ali je istakao da arbitri nisu krivi za poraz od Banjalučana.

"Odmah sam poslije prvog meča rekao da sudije nisu pomogle Borcu iako je bilo grešaka. Grešaka ima i kod nas trenera, kod igrača, pa tako i kod sudija, ali to je sve normalno. Sigurno i ti ljudi kad pogledaju snimke shvate u ponekim situacijama da nisu bili u pravu. Naravno, ne bih se vraćao na to, jer smo mi u Banjaluci imali krizu od 10-ak minuta pa je Borac napravio lijepu zalihu. Na sreću, vratili smo se u posljednjih pet minuta i smanjili na aktivnih 'minus četiri'".

Nijednog igrača nije želio posebno da izdvoji kao mogućeg "čovjeka odluke" iako su najviše pokazali golman Admir Ahmetašević i golgeter Dino Hamidović.

"Sutra od golmana pa do svih ostalih igrača očekujem da budu na visokom nivou ukoliko želimo da nadoknadimo ovu razliku, a vjerujem da će to tako i biti. Daćemo sve od sebe i uvjeren sam da je dostižno", podvukao je strateg prvoplasirane ekipe Premijer lige BiH u regularnom dijelu sezone.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Pita se valjda i nas nešto momče.... AJ Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC