• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda "stare dame" na klupi Intera

Autor mondo.rs

Ovo verovatno znači i da se Mauro Ikardi oprašta od dresa Intera...

Spekulisalo se već nekoliko meseci, a u 24 sata postalo je zvanično.

Inter je prvo u četvrtak otpustio Lučana Spaletija, koji je ekipu nekako "dogegao" do mesta u Ligi šampiona, da bi ovog petka, i to u šest ujutru (?), na svom oficijelnom sajtu objavio da je dogovorio saradnju sa Antonijom Konteom.

Potpis ugovora znači i da je Inter pristao na Konteove uslove, od kojih se jedan ticao i Maura Ikardija, a koga bi u narednim nedeljama trebalo da zameni Romelu Lukaku.

Vatreni 49-godišnji Italijan je u igračkim danima bio legenda Juventusa, za koji je igrao čak 13 sezona, a ovaj klub je i kao trener izveo na pravi put osvojivši tri od osam titula, koliko ih "stara dama" trenutno ima u nizu.

S obzirom na to da su Inter i Juventus veliki rivali videćemo kako će obe grupe navijača prihvatiti ovu "rokadu", ali ako ništa u Italiji smo videli još bezbroj ovakvih primera...

"Siguran sam da je Antonio Konte jedan od najboljih trenera na svetu. Ubeđen sam da će nam pomoći da ispunimo sve ciljeve, a jedan od njih je da ponovo budemo neprikosnoveni u fudbalu", rekao je prvi čovek "nerazura" Ženg.

Antonio Konte je bio bez kluba godinu dana po razlasku sa Čelsijem, a u trenerskoj karijeri vodio je i Areco, Bari, Atalantu, Sijenu i reprezentaciju Italije.

Videćemo kako će posložiti novu ekipu Intera, u kojoj ima mnogo nedostataka, a zanimljivo je da kao trener nikada nije izgubio od "nerazura". U šest odigranih utakmica upisao je četiri pobede i remi i to ga je možda preporučilo za ovaj posao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC