• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Borac m:tel do "duple krune"? (ANKETA)

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca od 19 časova igraju prvu finalnu utakmicu plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ljubuškog Izviđača. Šta mislite, ko će osvojiti šampionski pehar?

 Rk Borac - RK Izviđač, finale plej-ofa, 1. utakmica 2019. ANKETA Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izabranici Mirka Mikića večeras u dvorani u "Kampusu" domaćini su "skautima" u prvom susretu finalne serije koja se igra na dvije pobjede.

Poslije niza nelogičnosti za koje je zaslužan Rukometni savez BiH, Ljubušaci će biti domaćini u revanšu 8. juna, a potom i četiri dana kasnije u eventualnoj "majstorici", zbog čega je rukovodstvo crveno-plavih izrazilo sumnje u nepravilnosti.

Sam Mikić je u najavi prvog finalnog dvoboja istakao da mu nije previše važno gdje se igraju utakmice jer će ukoliko želi da osvoji titulu, a samim tim i "duplu krunu" s obzirom na ranije osvojen Kup BiH upravo pobjedom nad "skautima" u finalu, moraće da napravi "brejk" u Ljubuškom.

S druge strane, njegov kolega sa klupe Ljubušaka Mario Bjelišpozvao je Banjalučane da igraju rukomet i da su tenzije pred finalnu seriju potpuno nepotrebne.

"Nije smak svijeta ako Izviđač ne bude šampion, niti ako to ne bude Borac. Dajte da smanjimo cirkus, da bude sve sportski i da svedemo cijeli problem na teren. Pa onda, neka pobijedi bolji", rekao je strateg Izviđača.

Ukoliko Banjalučani stignu do pobjede u finalnoj seriji, biće to njihova četvrta dupla kruna s obzirom da su tri puta uzastopno osvajali titule i Kup BiH u sezonama 2013, 2014 i 2015.

Anketa

Ko će osvojiti titulu šampiona BiH u rukometu?

  • Borac m:tel

    67.32% (103)

  • Izviđač

    32.68% (50)

Ko će osvojiti titulu šampiona BiH u rukometu?

Rezultati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Verni Navijac

Veceras pocinje finale Premier lige, samo hrabro momci i bez brige. Uz veliki trud i Vasu zelju, proslavicemo pobedu uz vina butelju. BORAC SAMPION ❤💙❤💙❤💙

MILOŠ

NIŠTA OD DUPLE KRUNE SKAUTI SU ŠAMPIONI REZULTAT ANKETE JE NAVIJAČKI A NE REALAN DA JE OVAJ SISTEM BIO U POLUFINALU BORAC NE BI NI BIO U FINALU

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC