• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golden Stejt gubi, a Durenta i dalje nema

Autor mondo.rs

Trener branioca titule potvrdio je da će sjajni strelac propustiti i drugu utakmicu finala plej-ofa protiv Toronta.

Toronto Reptorsi imaće dobru priliku da u noći između nedelje i ponedeljka (2.00) naprave novi korak ka osvajanju prve titule u istoriji te franšize.

Golden Stejt Voriorsi će nakon poraza od 118:109 na startu finalne serije ponovo biti bez Kevina Durenta, koji je prošle i pretprošle godine bio MVP finala protiv Klivlend Kavalirsa.

"KD" se nalazi van stroja od 8. maja, kada je u petom meču polufinala Zapada protiv Hjustona povredio list. Za razliku od serije protiv Portlanda, kada nije putovao sa ekipom, Durent se sada nalazi u Torontu, ali trenira individualno, laganim intenzitetom.

"Kevin neće igrati u nedelju. Nadali smo se da bi mogao, ali bolje je da sada stavimo tačku na to. On napreduje, ali praktično je nemoguće da bude spreman u roku od dva dana", rekao je novinarima trener Voriorsa Stiv Ker.

Sam Durent u prolazu je poručio da se "približava" povratku.

"Ovo nije bol u kolenu ili skočnom zglobu, pa da trpiš i igraš. Ova povreda je nezgodna, jer može lako da se obnovi, a onda je za njega gotova sezona. Kada bude bio spreman, igraće", dodao je Ker.

Treći meč u Ouklendu na programu je u noći između srede i četvrtka.

Ostaje da se vidi hoće li se timovi preseliti iz Kanade u Kaliforniju izjednačeni, ili će Reptorsi potvrditi odličnu formu drugom pobedom i tako se naći na pola puta do šampionskog prstena.

Podsećamo da je Golden Stejt od prethodne utakmice jači za Ol star centra Demarkusa Kazinsa, koji je bio povređen od polovine aprila i serije protiv Los Anđeles Klipersa. Naravno, u prvom meču nakon duge pauze on nije mogao da pruži ništa specijalno, ali možda će biti u stanju da to uradi ako finale potraje bar pet ili šest utakmica...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC