• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrej Aršavin o finalu, Liverpulu, Arsenalu...

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

U susret večerašnjem finalu Lige šampiona u Madridu između Liverpula i Totenhema, nekadašnji reprezentativac Rusije i zvijezda Arsenala Andrej Aršavin odgovarao je na pitanja novinara među kojim je i reporter MONDA.

 Andrej Aršavin pred finale LŠ Liverpul - Totenhem VIDEO Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Andrej Aršavin odlično poznaje engleski fudbal s obzirom da je četiri sezone branio boje londonskog Arsenala.

Nekadašnji reprezentativac Rusije je priznao novinarima, među kojima je bio i reporter MONDO portala, da će večeras na stadionu "Vanda Metropolitano" navijati za Liverpul, koji mu je draži od nekadašnjeg gradskog rivala Totenhema.

"Vjerujem da će Liverpul slaviti i da će osvojiti titulu jer mislim da je snažniji od Totenhema. S obzirom da su u finalu oba engleska tima, a tako je bilo i u finalu Lige Evrope (Čelsi i Arsenal), dokazano je da je engleska Premijer liga najbolja u Evropi".

Nekadašnji vezista londonskih "tobdžija" je priznao da mu nije bilo lako gledati dvoboj u azerbejdžanskom Bakuu, koji je ubjedljivo pripao Čelsiju (4:1).

Aršavin je inače bio specijalni gost 7. sezone Međunarodnog društveno odgovornog programa kompanije Gazprom - "Fudbal za prijateljstvo". "Ovaj program je izvanredan jer fudbal treba da zbližava i ujedinjuje ljude i države. Prelijepa ideja", rekao je ruski fudbaler.

"Nasekirao sam se, ali Čelsi je zasluženo slavio. Ne znam šta se desilo ekipi Arsenala u drugom poluvremenu".

Na pitanje da li sjeća nekih mečeva protiv Liverpula i koliko se tim sa "Enfilda" u međuvremenu promijenio iz tog perioda, Aršavin je odgovorio da su "redsi" mnogo napredovali.

"Liverpul se mnogo promijenio, neupredivo su snažniji sada nego kad sam igrao protiv njih u Premijer ligi. Sada su mnogo bolji", rekao je Aršavin i potom uporedio Arsenal tada i danas.

"Arsenal se definitivno razvija i napreduje, ali poslije odlaska Arsena Vengera, dugogodišnjeg menadžera, potrebno je dosta vremena da se postigne stabilnost", zaključio je nekadašnji reprezentativac Rusije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC