• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roberto Karlos za MONDO o najboljem meču sezone!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos otkrio je našem portalu koja je po njemu najbolja utakmica ove sezone u Ligi šampiona.

  Pred večerašnje finale Lige šampiona između Liverpula i Totenhema na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu, nekadašnji as Reala je kratko razgovarao sa novinarima među kojima je bio i izvještač MONDA. 

Na naše pitanje da li je po njemu revanš susret između Ajaksa i Reala najbolja utakmica ove sezone u elitnom evropskom takmičenju, Karlos je odgovorio potvrdno, ali je njegov odgovor ipak bio navijački s obzirom da je najveći dio sjajne karijere proveo u "kraljevskom klubu".

"Meč između Ajaksa i Real Madrida jeste bio najbolji, ali onaj u Amsterdamu, a ne na 'Santijago Bernabeu'", rekao je Karlos uz osmijeh misleći na pobjedu "kraljevskog kluba" u Holandiji (1:2), a ne na debakl u Madridu (1:4) gdje je srpski reprezentativac Dušan Tadić odigrao partiju života.

Prema Karlosovim riječima, za najveće iznenađenje cijele sezone postarao se večerašnji finalista - Liverpul.

"Najveće iznenađenje je Liverpul protiv Barselone", istakao je Brazilac sjajnu revanš utakmicu na "Enfildu" (4:0), koja je eliminisala katalonski klub uprkos ubjedljivoj pobjedi u prvom duelu na "Nou Kampu" (3:0).

Karlos se potom fokusirao na večerašnje finale...

"Najvažnije po mom mišljenju je da u finalu pobijedi bolja ekipa. Ovo ce biti drugačije finale nego prošle godine. Mislim da će biti neizvjesna i izjednačena utakmica. Želim sreću i Liverpulu i Totenhemu".

Prema njegovom mišljenju, zvijezda Liverpula Mohamed Salah odnosno Heri Kejn iz Totenhema su "veliki fudbaleri".

U svojoj bogatoj karijeri, Karlos je nastupao za Palmeiras, Inter, Real Madrid, Fenerbahče, Korintijans i Anži. Najuspješniji je bio u Real Madridu gdje je igrao 11 godina, od 1996. do 2007. Profesionalnu karijeru završio je 2012. u ruskom Anžiju.

 "Obojica su veoma dobri igrači i nadam se da će i jedan i drugi imati svoje veče i da će odigrati najbolje".

Na kraju se takođe osvrnuo na 7. sezonu Međunarodnog društveno odgovornog programa kompanije Gazprom - "Fudbal za prijateljstvo", čiji je bio specijalni gost.

"Bilo je jako lijepo.Mladi igrači trebaju nas starije da im, pričamo svoje priče o fudbalu, ali potrebno je i obrazovanje i porodica koja će ih učiti pravim vrijednostima mimo fudbala i to je ono sto Gazprom i ovaj projekat upravo rade". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC