• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestoka kazna zbog "Kavaj podseća na Džordana"

Autor mondo.rs

NBA liga je komentar trenera Klipersa protumačila kao pokušaj podilaženja košarkašu Toronta koji će ovog leta biti slobodan u izboru nove sredine.

Neobična primena pravila u NBA ligi!

Iskusni trener Dok Rivers, koji trenutno vodi Los Anđeles Kliperse, moraće da plati 50 hiljada dolara zbog kršenja NBA pravila o "mešanju u transfere" - i to samo zato što je Kavaja Lenarda iz Toronta "zasuo pohvalama" posle odličnih partija u plej-ofu.

"Od svih igrača koje sam video, Kavaj Lenard najviše podseća na Majkla Džordana. Ne kažem da je on drugi Džordan ili nešto slično, ali Kavaj ima najviše sličnosti sa njim. Obojica imaju ogromne dlanove, imaju sposobnost da završavaju napade na različite načine, izvanredan skok, odbranu, razumevanje same igre...", glasila je nedavna izjava Doka Riversa.

Pitate se šta je u njoj sporno?

Nije da NBA liga ne dozvoljava poređenje sa Džordanom, nego je ocenjeno da je Rivers ovom izjavom "mamio" Lenarda u svoj tim pošto na kraju sezone postaje slobodan agent.

Već mesecima se upravo Los Anđeles, doduše više Lejkersi, spominjao kao moguća destinacija Kavaja Lenarda, a NBA je rigorozna po ovom pitanju pošto igrači, treneri i klupski funkcioneri ne smeju javno da govore o potencijalnim pojačanjima.

Tako se čak i ovakvi komentari tumače kao neprihvatljivi...

Tokom prvog plej-ofa sa Torontom, u koji je stigao iz San Antonija prošlog leta, Kavaj Lenard prosečno beleži 30,7 poena, 8,8 skokova i 3,9 asistencija po meču.

Bogun i Ćuk
Izvor: MONDO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC