• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Možda izgledamo skromno, ali baš smo tim

Autor mondo.rs

Partizanov trener zadovoljan onim što vidi na treninzima i utakmicama uoči polufinale serije plej-ofa. "Ne znam trenutni nivo ekipe, ali znam kako radimo"

 Trinkijeri: Možda izgledamo skromno, ali baš smo tim Izvor: MN PRESS

Partizan spreman dočekuje plej-of.

Ekipa Andree Trinkijerija završila je prvu fazu Superlige sa perfektnim skorom (10-0) i od ponedeljka će pred svojim navijačima ući u seriju protiv FMP-a, u kojoj će ulog biti plasman u finale.

Italijanski stručnjak rekao je u najavi prve utakmice (ponedeljak, 18 časova, TV Arena sport) da je njegov tim već osetio težinu duela protiv "pantera" i najavio da će crno-beli dati sve od sebe, bez obzira na to što su u odnosu na ABA ligu ostali bez nelicenciranog Bandže Sija i centra Džoka Lendejla, koji je napustio klub.

"Mi smo već osetili šta znači protiv igrati protiv FMP, izgubili smo tamo, bila je specifična situacija. Možda sada imamo manje talenta u odnosu na ABA ligu, ali sam siguran da ćemo dati sve od sebe. Ja ne znam koji je nivo moje ekipe u ovom trenutku, ali znam kako radimo, kako lopta ide brzo od jedne na drugu sranu, kako niko ne zaustavlja loptu. Možda skromno izgledamo, po kvoti talenta, ali izgledamo kao tim", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Šef struke Partizana rekao je da mu se sviđa što njegov tim "postavlja telo, komunicira...". Takođe, rekao je da sastav koji vodi konstantno menja svoj izgled, ali da je uoči završnice sezone na dobrom nivou.

"To se vidi kada Trifunović, Tanasković i Pecarski uđu u igru, uopšte se ne primeti da ekipa pada. Imali smo tri faze ove sezone, kada sam došao bilo je 'hvatanje za gušu', onda smo nekako sredili neke stvari. U Evrokupu smo imali vrhunske utakmice, pa kup, pa ABA liga... Uvek smo menjali, kao da je neki film, skoro svi su bili isti, ali drugačije smo izgledali. Sada, baš izgledamo kao ekipa. Nije to ništa fantastično, ali neki put biti skroman, ali mentalno čvrst", dodao je on.

Karte će se u prodaji naći na blagajni hale "Aleksandar Nikolić", od 15 časova, kao i u prostorijama Tiketlajna, na Novom Beogradu, od 10 ujutru. Cene pojedinačnih ulaznica su: 400 dinara za tribine (Tribina A je rasprodata), 600 dinara za parter B (jer je Parter 4 rasprodat) 2.200 za belu ložu i 2.500 za VIP ložu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC