• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Kao što je Zvezdan Terzić i rekao... (VIDEO)

Autor mondo.rs

"Stvarno to nije realno u ovom trenutku", prokomentarisao je kapiten "orlova".

 Kolarov-o-Zvezdi-i-Terzicu-Stvarno-nije-realno-u-ovom-trenutku Izvor: MN PRESS

Nje bilo netačno, ali nije bilo ni realno.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije potvrdio je na junskom okupljanju za mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom da su postojali kontakti sa ljudima iz Crvene zvezde, ali...

"Stvarno to nije realno u ovom trenutku, kao što je Zvezdan Terzić to rekao", rekao je Aleksandar Kolarov novinarima u Staroj Pazovi, malo nakon što je selektor "orlova" Mladen Krstajić saopštio ljubiteljima fudbala u našoj zemlji lošu vijest.

Naš tim u petak uveče igra protiv Ukrajinaca u Lavovu u drugom, a narednog ponedeljka sa Litvanijom u Beogradu u trećem kolu Grupe B, koju smo "otvorili" vrijednim remijem sa Portugalijom u Lisabonu krajem marta.

Kolarov će u novembru napuniti 34 godine, a ugovor sa Romom ističe mu narednog juna, zbog čega je njegov odlazak sa "Olimpika" česta tema u italijanskoj štampi. Realnije je, međutim, da će ljevonogi bombarder koji je u Srbiji nastupao za Čukarički i OFK Beograd nastaviti karijeru "preko".

U međuvremenu, čekajući prve treninge u Staroj Pazovi, odmarao se u rodnom Beogradu...

"Na kraju smo sezone, još dvije utakmice su ostale sa Srbijom i idemo na odmor. Jedva čekamo iz tog razloga kraj, ali isto tako i duel u Ukrajini. Taj meč nam puno znači", poručuje lijevi bek Rome.

Reprezentacije naše zemlje samo su sa Slovenijom igrale više puta, a da nisu pobedile (0-5-1). Skor sa Ukrajinom, međutim, daleko je nepovoljniji (0-0-5).

"Razmisljamo o tome, ali može da bude i to dobro po nas. Ukrajina je dobra i organizovana ekipa, tvrdo igraju i njeguju taj neki Italijanski stil. Nadam se da ćemo odgovoriti. Meč u Lavovu može puno da nam donese, ali sigurno nista neće biti gotovo", rekao je Kolarov.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC