• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jasna poruka iz Firence: Kijeza ostaje naš član

Autor mondo.ba

''Federiko Kijeza mora da bude ''simbol'' tima koji želimo da napravimo'', kategorično poručuju čelni ljudi Fiorentine.

Krilni napadač Fiorentine Federiko Kijeza nosiće dres ovog kluba i u narednoj takmičarskoj sezoni, navedeno je u zvaničnom saopštenju dvostrukog šampiona Italije, ali i tima koji je teškom mukom, u nedavno završenoj sezoni, uspio da izbori opstanak u elitnom fudbalskom rangu na Apeninima.

U prethodnim danima, oko Kijeze su borbu vodili Inter i Juventus, koji su željeli da ga od ljeta vide u svojim redovima, ali je rukovodstvo tima iz Firence saopštilo da od promjene sredine, kada je 21-godišnji fudbaler u pitanju, nema ništa.

"Pročitali smo niz informacija o Kijezinoj budućnosti, odnosno  tome gdje će nastaviti svoju karijeru. Aktuelno rukovodstvo Fiorentine želi da istakne da je Federiko Kijeza igrač Fiorentine, uz koju je vezan višegodišnjim ugovorom, te samim tim, što se nas tiče, Kijeza ostaje naš član. On mora da bude simbol tima koji stvaramo", navedeno je u saopštenju "viole".

Italijanski fudbaler je u protekloj sezoni odigrao 41 utakmicu za Fiorentinu i postigao dvanaest golova, te devet puta asistirao saigračima.

Sa druge strane, član ovog kluba više neće biti vezni fudbaler Edimilson Fernandes, koji je u Fiorentini boravio na pozajmici iz Vest Hema. "Ljubičasti" su imali mogućnost da otkupe švajcarskog reprezentativca za 8 miliona evra, ali do toga nije došlo, već će njegov novi klub biti njemački bundesligaš Majnc, koji je danas saopštio da je sa Fernandesom dogovorio četvorogodišnju saradnju.

Fernandes je pozajmicu u timu sa stadiona ''Artemio Franki'' završio uz dva postignuta gola i isto toliko asistencija na 33 utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC