• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Male šanse za Vojvodića, četiri imena u igri?

Autor mondo.ba

Sudbina trenera Borca Darka Vojvodića o ostanku na klupi Banjalučana biće poznata u srijedu, a poznata su imena njegovih eventualnih nasljednika na mjestu šefa struke crveno-plavih.

 Darko Vojvodić, FK Borac, poznata imena potencijalnih nasljednika Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Darko Vojvodić je vodio Borac u jednom od najtežih perioda u istoriji kluba. U finišu prošle sezone s Banjalučanima je izborio opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali klub nije dobio licencu za takmičenje pa je ovu sezonu morao kroz Prvu ligu RS da krči put ka povratku u najviši rang.

I u tome je uspio superiorno osvojivši titulu u Srpskoj, ali prema pisanju "Nezavisnih novina", Vojvodić ima vrlo male šanse da vodi tim naredne sezone.

Vico Zeljković, predsjednik Borca, rekao je banjalučkom listu će u srijedu biti obavljeni razgovori s Vojvodićem, ali nije želio da prejudicira ishod.

"U srijedu ćemo razgovarati s trenerom. On je ovih dana bio na odmoru i sve što mogu da kažem je da će u srijedu, eventualno u četvrtak, biti sve poznato", rekao je Zeljković.

Zeljković o promjeni trenera: To su spekulacije

Na Gradskom stadionu su naglasili da će tema razgovora sa trenerom Vojvodićem biti ambicije u narednoj sezoni i da će upravo taj segment krojiti sudbinu fudbalskog stručnjaka.

Ukoliko ne dođe do dogovora na listi potencijalnih trenera su Dragan Jović, Slobodan Starčević, Branislav Krunić i Simo Krunić.

Borcu do kraja sezone je preostalo da odigra "krajiški derbi" protiv Rudar Prijedora od 17.30 časova, a ostali mečevi posljednjeg kola Prve lige RS na rasporedu su u subotu.

Vojvodić: Koga su zmije ujedale...

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Amritis

Jedan od rijetkih kod kojeg tatini sinovi nemaju prolaz i zato i nije podoban pojedincima,mozete da ga mrxite ili volite ali ne mozete da ga ignorisete,covjek ima svoj stav i ne dozvoljava nikome da mu se mijesa u posao, hvala Vojvodicu a ovi ce se itekako upitati kad odes sta si znacio,pozdrav

Drzen

Ako je ko zasluzio da ostane u Borcu, to je Vojvodic. I sad opet neko ime kao veliki strucnjak, pa nakon 10 kola mijenjaj trenera. Samo nova uprava i to rjesava puno stvari

Banjalucanin

Zasto vultures privatizuje klub, Borac je klub Banjaluke i okoline i postojao je i prije vulturesa. Sem njih par stotina koji istina pomazu navijanjem ali znali su i ukopati klub svojim incidentima, hiljade ljudi ce dolaziti i dalje i navijati za svoj Borac. Volimo Borac, zelimo stabilan i jak Borac, nece niko vise gleda druge lige, hoce narod borbu za titulu i evropske meceve jer u BiH Banjaluka kao najljepsi i najsredjeniji grad mora to da ima.

Djole

@Banjalucanin Brate kad nisi upucen, nemoj ni komentsrisati

Save Ljuboje

Dok god je ujkin mali na čelu kluba neće niko ici na stadion, a ovaj poltron od trenera je zasluzio da ode cim je ušao u pakt sa ovim ljigama

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC