• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Kolegijalnost prije svega

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

"Mi treneri moramo da budemo kolegijalni i bilo bi neozbiljno da bilo šta komentarišem na tu temu", kaže šef struke Krupe o mogućem preuzimanju Slobode ili čak banjalučkog Borca.

 Slobodan Starčević o šansi da preuzme FK Sloboda i FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trener Krupe Slobodan Starčević u javnosti se pominje kao mogući nasljednik Zlatana Nalića na klupi Slobode, ali i kao potencijalni trener banjalučkog Borca ukoliko Darko Vojvodić ostane bez posla.

Nekadašnji strateg Tuzle siti, koji se u finišu sezone vratio u Krupu na Vrbasu i sa ekipom bio vrlo blizu opstanka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, našao se na meti tuzlanske Slobode, koja neće produžiti ugovor sa Zlatanom Nalićem.

Tako je saopštio tuzlanski klub, što je poprilično iznenađenje s obzirom da se naredne godine proslavlja stota godišnjica klub sa "Tušnja" i što Nalić uživa veliko povjerenje u tamošnjoj javnosti i među navijačima.

Osim klupe Slobode, male su šanse da na funkciji trenera Borca iz Banjaluke ostane i Darko Vojvodić, pa je ime Slobodana Starčevića uvršteno i na spisak kandidata za njegovog nasljednika.

Međutim, Starčević u izjavi za naš portal nije uopšte želio da komentariše takve spekulacije rekavši da treneri moraju da budu solidarni i da se "esnafski" drže zajedno.

"Prije dolaska Zlatana Nalića, smo nešto razgovarali u Tuzli na tu temu, ali nije bilo ozbiljnih kontakata sa Slobodom. Ista priča je sa Borcem. Mi treneri moramo da budemo kolegijalni i bilo bi neozbiljno da bilo šta komentarišem na tu temu", rekao je Starčević.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

djordje21

Ne kontam sto sad sef Vojvodic ne valja?

Vultures

Ne trebas ti Starcevicu nasem Borcu. Samo mozes biti gost na gradskom stadionu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC