• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor "Borika": "Lešinari", nije do nas!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Nenad Talić, direktor dvorane "Borik", pojasnio je zbog čega su rukometaši Borca m:tel prvi meč finala plej-ofa protiv Izviđača igrali u "Kampusu"...

 Nenad Talić, RK Borac, Lešinari Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poslije apela i "ljutnje" navijača Rukometnog kluba Borac m:tel što se nije vodilo računa da izabranici Mirka Mikića igraju finalni dvoboj sa "skautima" u dvorani "Borik", a ne u sali Univerzitetskog centra, tzv. Kampusu, direktor "Borika" Nenad Talić je dao objašnjenje.

"Dijelim razočaranje 'Lešinara' jer sam i ja jedan od njih, ne samo kad je u pitanju Rukometni klub Borac već sve naše sportske ekipe. Adresa zbog čega crveno-plavi nisu igrali finale protiv Izviđača nije dvorana 'Borik' već Rukometni savez Bosne i Hercegovine. Nadamo se da će na početku nove takmičarske sezone odrediti kalendar pa bi onda bilo mnogo lakše znati i vrijeme odigravanja mečeva", rekao je Talić.

Prema njegovim riječima, organizatori Balkanskog prvenstva u karateu do 13 godina dogovoreno je još u januaru.

"Početkom godine smo dobili zahtjev, a prvenstvo Balkana je imalo više od hiljadu učesnika iz 10 zemalja na ponos našeg grada i naše ustanove. Poslije toga je bilo teško bilo šta promijeniti. A Rukometni savez BiH je samo dva dana prije finalne utakmice ustanovio termin odigravanja. To je po mom mišljenju neozbiljno i trebalo bi da se vode primjerom Fudbalskog saveza BiH i drugih, koji unaprijed znaju termine odigravanja mečeva".

Uprkos "vezanim rukama", Talić je dodao da su uspjeli da s ljudima iz karate saveza dogovore da ranije napuste dvoranu...

"Iako su imali uplaćenu dvoranu do nedjelje u ponoć, bili su spremni da nam iziđu u susret i da sve završe do 14 časova, a onda da svi naši zaposleni pomognu da što prije primimo rukometaše. Međutim, RK Izviđač nije želio da prolongira meč sa subote na nedjelju iako smo uradili sve što smo mogli. Kod nas će rukomet imati prednost, ali na žalost, vjerujem da su svi shvatili da nije bilo do nas. Čak su nam u RK Borac rekli da će tražiti od RS BiH da se završnice prvenstva i kupova određuju na početku sezone", podvukao je prvi čovjek Sportskog centra "Borik".

RAĐA DEMANTOVAO DIREKTORA "BORIKA"

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Član Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Vojislav Rađa demantovao je tvrdnje direktora dvorane "Borik" da je Savez krivac što je banjalučki hram sporta bio zauzet, pa nije bilo moguće organizovati utakmicu Borca i Izviđača.

"Rukometni savez BiH je 1. oktobra odobrio kalendar takmičenja uključujući i plej-of, dok je dvorana 'Borik' dobila zahtjev za Balkansko prvenstvo u karateu tri mjeseca kasnije. Nije korektno govoriti neistinu", rekao je predsjednik Skupštine Rukometnog kluba Sloga iz Doboja.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Samo svoj

Ti pojasnio.. Dvorana da može, plakala bi.. Ko joj je direktor. Ovoliko zaslužnih sportista, sposobnih ljudi u gradu, koji džabalebare, jer ne mogu naći posao. A ti stari sportista - direktor. Još lažeš, da sakriješ koliko si jadan i nesposoban. Hram časti i obraza ovog grada. Najvećih radosti i uspjeha. Ti direktor? Puu

Hmm

A, sta je bilo za finale Kupa?

Realan

@Hmm Djurdjevdanski festival,kao i svake godine u isto vrijeme. Odlična manifestacija,puno naše djece ucestvovalo.Rezervisan termin prošle godine,realno

Laz

Nije istina da je Izvidjac odbio igrati u nedjelju

Borac

Nek si se i ti oglasio, i to u prisustvu Radojičića probao da se opereš. Čemu služi uopšte dvorana. Sajmu cvijeća ili vrhunskom sportu. Direktor si, snađi se, nađi rješenje. Ko daje uopšte ovakvim tipovima da budu direktori?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC