• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od naredne sedmice jeftinije gorivo?

Autor mondo.ba

Moguće je da će u sljedećoj sedmici pojeftiniti gorivo u Srpskoj, tvrde iz Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima Privredne komore RS.

Iz ove institucije za "Nezavisne novine" su naveli da Rafinerija u Brodu još nije u funkciji, a da rafinerije u okruženju, od kojih distributeri nafte i naftnih derivata u Republici Srpskoj nabavljaju gorivo, još nisu spustile cijene svojih proizvoda. Zbog toga, kako ističu, distributeri još nisu u mogućnosti da snize cijene goriva na benzinskim pumpama u RS.

"Snižaenje cijene u rafinerijama u okruženju se očekuje do kraja tekuće sedmice, te ukoliko se to desi, u narednoj sedmici trebalo bi da dođe do pojeftinjenja goriva na pumpama u RS", rekao je Zoran Berak, sekretar Grupacije.

Gorivo na našim benzinskim pumpama gnije pojeftinilo ni za fening, iako su cijene nafte na svjetskim tržištima oštro pale i prošle nedjelje, već drugu sedmicu zaredom.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vetgo

Cisto sumnjam izmislice oni nesto kao sto je kurs dolara ili rafineriske cjene samo da ne spuste cijene i ostvare extra profit a zasto i ne ipak su oni donatori predizbornih kampanja

MONDO REPORTAŽE