• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boban Marjanović: Lijepo mi je u Filadelfiji

Autor mondo.rs

"Sviđa mi se ovaj grad, žive za košarku, hokej, fudbal, bejzbol...", rekao je Boban Marjanović.

Boban Marjanović imao je odličnu sezonu u NBA ligi, ali bi ovog ljeta ponovo mogao da promijeni klupske boje s obzirom na to da postaje slobodan agent...

Srpski centar je "prekookeansku" karijeru počeo u San Antoniju, potom stigao u Detroit, Los Anđeles Kliperse i naposljetku Filadelfiju, u kojoj se, bar je takav utisak, veoma lijepo uklopio i pružio dobar doprinos u drugom dijelu sezone.

Godinu je završio sa solidnim "prosjecima" od 7,3 poena i 4,6 skokova po meču, a vidjećemo da li će i naredne takmičarske godine nastupati u istom klubu.

"Još uvijek traje liga, a po pravilu NBA ne može ništa da se priča prije 1. jula. Prvo 1. jula idu pregovori onih glavnih igrača, a poslije toga od 3. jula idemo mi ostali", kazao je Marjanović novinarima koji su pratili polufinalni meč KLS između Mege i Crvene zvezde na kom je bio prisutan uz reprezentativnog druga Nikolu Jokića.

"Realno još uvijek ne znam šta će biti... Negdje 90% bi trebalo da ostanem u Filadelfiji, ali to se još ne zna, samo nagađanje. Super mi je tamo, što da ne".

Problem sa Filadelfijom jeste taj što će biti mnogo slobodnih agenata i neće sa svima uspjeti da dogovore produžetak saradnje, odnosno moguće je da "uskoči" neka druga zvijezda umjesto postojećih.


"Tobi (Tobajas Heris prim. aut.) i ja smo bili u paketu prethodna tri puta, tako se pogodilo, sad smo obojica slobodni agenti, vidjećemo..."

"Biće veselo ovo ljeto, imaju taj seleri kep tako da će biti zanimljivo. Filadelfija mi se sviđa, žive za košarku, hokej, bejzbol, fudbal... Sve je popunjeno do kraja, znaju ko si i šta si, čime se baviš i svi te poznaju. Stvarno je talentovana i perspektivna ekipa, mogli smo da budemo ti koji igraju finale, ali imali smo loše sreće da primimo koš u posljednjoj sekundi i sad smo ovdje".

"Bobi" je naveo i da se uželio košarke, formu održava s trenerima Mege, dok smatra da je prerano da se govori o reprezentativnom ljetu, ali će svakako biti dio ekipe.

"Daj Bože da smo svi zdravi, imamo zaista dosta dobrih igrača, mi smo zemlja košarke!", naglasio je Boban Marjanović koji nije želio da se upušta u sve češće prognoze o finalu Mundobasketa između Srbije i Sjedinjenih Država.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC