• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goga Bitadze: Zvezda najbolja u ligi

Autor mondo.rs

"Sada me čekaju NBA treninzi, poslije čega ću oprobati sreću na NBA draftu i nadam se da će me neki tim izabrati", rekao je talentovani centar Goga Bitadze.

 Goga Bitadze: Zvezda najbolja u ligi Izvor: MN PRESS

Gruzijanski centar Goga Bitadze (20) oprostio se od Mege.

Njegova ekipa poražena je u polufinalu Košarkaške lige Srbije od Crvene zvezde (96:91), a Bitadze je od samog starta bio u problemu sa ličnim greškama, tako da je meč završio ranije zbog petog faula i nije mogao da pomogne timu u dramatičnoj završnici.

Dobitnik priznanja za najkorisnijeg igrača ligaškog dela Superlige, koje mu je dodijelio Nikola Jokić, u svom posljednjem meču za Megu postigao je samo pet poena (1/7)

"Ovo je jedna dobra utakmica za tim jer je Zvezda najbolja u ligi, što je potvrdila u ABA", kazao je Bitadze koji je nastupio u finalnoj seriji kao igrač Budućnosti.

"Falilo nam je malo sreće, zaista sam ponosan što sam bio deo ovog tima. Zahvalan sam i saigračima i trenerima, zaista mi je drago što sam bio dio ovog tima, to je sve što mogu da kažem. Sada me čekaju NBA treninzi, poslije čega ću oprobati sreću na NBA draftu i nadam se da će me neki tim izabrati. Nema se vremena za odmor, nastaviću samo da radim i to je to".

MILAN TOMIĆ: ONI TERETANICA, A MI SE ŠIBAMO ZA ABA LIGU?

VREĐANJE?

Novinari su upitali Milojevića i za vrijeđanje Goge Bitadzea dijela pristalica Crvene zvezde: "Nije mala stvar kad si dijete od 19-20 godina i da odigra tako da ga zapamte navijači. To pokazuje da je svojim kvalitetom pokazao da je zaslužio da ga neko proziva. To nije mala stvar, to je sastavni dio sporta i biće toga još, a on treba da bude ponosan", rekao je Dejan Milojević i poželio sreću svom igraču u daljem dijelu karijere.

Momak iz Sagareja je još 2016. godine stigao u Megu kao veliki talenat, a ove sezone je dobio i priznanje Evrolige za "Zvezdu u usponu".

Trebalo bi da bude izabran na draftu, što je već tradicija za košarkaše Mege.

"Opet će trojica igrača biti draftovana. Sad pričam unaprijed, ali Goga je sigurno NBA igrač i biće visoko plasiran, najviše od bilo koga iz ovog kluba. Mišković i Mokoka imaju stvarno velike šanse i očekujem da će se dobro pokazati. To su naši glavni ciljevi, stalno pričamo da je naše finale draft, on dolazi za dvije sedmice, da time završimo sezonu", ocijenio je trener Dejan Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC