• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije dovoljno dobar za Bajern, Real...

Autor mondo.rs

Kolumbijcu je istekla pozajmica u Bajern i klub je odlučio da ne iskoristi opciju otkupa ugovora, a u timu za narednu sezonu ga ne želi ni Zinedin Zidan. Ko ga onda hoće?

Strijelac najljepšeg gola sa Svjetskog prvenstva 2014. godine je na tržištu.

Bajern je odlučio da "vrati" Džejmsa Rodrigeza njegovom matičnom klubu Real Madridu poslije isteka dvogodišnje pozajmice, pošto su odlučili da nije pokazao dovoljno u tom periodu da bi ga otkupili za stalno.

Rodrigez je ove sezone za Bajern odigrao samo 28 mečeva u svim takmičenjima i postigao sedam golova, a čini se da mu je sve teže da pronađe tim u kom se traži "desetka".

Sve manje trenera koristi tip igrača kakav je Rodrigez, što je upravo razlog zbog kog je i Zinedin Zidan odlučio da se odrekne Kolumbijca u ljeto 2017. godine, pošto nije mogao da mu garantuje minutažu pored Bejla, Ronalda, Benzeme, Iska, Asensija i drugih...

S obzirom na to da se "Zizu" u aprilu vratio u Real Madrid, i sada će pokazati "vrata" Rodrigezu kada se pojavi na okupljanju tima za novu sezonu, a gdje će onda nastaviti karijeru?

Italijanski mediji prenose da su najviše "zagrizli" Juventus i Napoli, koji je čini se realnija opcija pošto Anćeloti dobro poznaje Rodrigeza, ali je pitanje da li će tim sa juga Apeninskog poluostrva moći da izdvoji novac koji Real Madrid očekuje da će dobiti...


"Kraljevski klub" je već potrošio preko 160 miliona evra na transfere trojice igrača, između ostalog i Luke Jovića,a očekuje se da će do kraja prelaznog roka investirati još toliko.

Zbog toga klub mora i da prodaje kako bi uspio da prođe kontrolu kod UEFA zbog finansijskog fer-pleja, a zato su na izlaznim vratima igrači koji su zvijezde, ali klub može da priušti da ne računa više na njih poput Rodrigeza, Bejla, Marsela...

Džejms Rodrigez ima 28 godina i u ljeto 2014. godine postao je jedan od najskupljih igrača svih vremena kada je Real Madrid za njega platio 75 miliona evra Monaku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC