• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je Liverpul, a ko Barsa: Mateo Mesi ume da "proziva"

Autor mondo.rs

Ponosni tata Leo ispričao je kako se Mateo bori sa starijim Tijagom. "Čak slavi golove Real Madrida", rekao je slavni fudbaler.

Ćiro je još mali, rođen je pre godinu i tri meseca, ali je Mateo u međuvremenu dovoljno porastao da Tijago, najstariji, konačno ima s kim da se igra.

Drugim rečima, ima protiv koga da igra fudbal u dvorištu.


Ponosni tata Leo koristi svaki slobodan trenutak, a nema ih mnogo, da se napuni pozitivnom energijom u igri sa sinovima, koji upijaju sve što vide i čuju pa tako i razvijaju smisao za humor.

"Desetka" Barselone i reprezentacije Argentine priprema sa se "gaučosima" za Kopa Amerika spektakl u komšijskom Brazilu, zemlji u kojoj je izgubio do Nemačke u finale Svetskog prventva 2014, a u kojoj želi da osvoji prvi trofej u plavo-belom dresu posle još dva vezana poraza od Čilea, u finalima Kopa Amerika 2015. i 2016.

Tokom intervjua za jednu argentinsku TV kuću, ovaj majstor fudbala ispričao je na koji način Mateo pokušava da isprovocira skoro duplo starijeg Tijaga, samim tim i znatno bržeg i krupnijeg u igri 1 na 1.

"ON JE TAJ NAVIJAČ REALA KOD NAS"



Kao sedmogodišnjak, Tijago je uveliko redovan na utakmicama Barse i malo je reći da mu je tata idol, pa je tako u "utakmici" protiv Matea, koji će u septembru napuniti četiri godine, po pravilu on Barselona...

"Tijago ne propušta nijednu utakmicu", ispričao je Leo za "TyC Sports".

"Mateo takođe voli fudbal, stalno presvlači dresove", dodao je.

"Jednom sam se igrao sa njima i čuo sam da kaže: 'Ja sam Liverpul! Oni su pobedili'. Posle je bilo isto i sa Valensijom. 'Ja sam Valensija', stalno je ponavljao", pričao je tata sa osmehom, a onda otkrio da Mateo čak navija za Real Madrid, samo zbog Tijaga.

"Kada smo svi tu i gledamo TV, Mateo će se radovati golu Reala samo da bi iznervirao brata. On je taj navijač Madrida u našoj kuči", smejao se najbolji strelac u istoriji Barselone i La Lige, koji će 24. juna napuniti 32 godine.

Tijago je rođen 11. februara 2012, a Mateo 11. septembra 2015, nakon

Antonela Rokuzo, Mesijeva ljubav iz dečačkih dana provedenih u La Masiji, a od 2017. i supruga, rodila je Tijaga 11. februara 2012, a Matea 11. septembra 2015. godine. Ovaj par treći put se radovao prinovi 10. marta prošle godine i ponovo je to bio dečak, Ćiro.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC